Fiftybeans Indonesia Tropical gumicukor 200g
Fiftybeans Indonesia Tropical gumicukor 200g
Fiftybeans Indonesia Tropical gumicukor 200g
Fiftybeans Indonesia Tropical gumicukor 200g
Fiftybeans Indonesia Tropical gumicukor 200g
Fiftybeans Indonesia Tropical gumicukor 200g

Fiftybeans Indonesia Tropical gumicukor 200g

Nincs-készleten
7 250 Ft
Adóval együtt

Kiegyensúlyozott, testes, édes és lédús kávé, amely komplex és frissítő ízélményt nyújt. Íz: Kék gyümölcsök - Gumimacik - cukorkák

Őrölt kávét szeretne?
Elfogyott

Kiegészítők

detail_vyhody_heureka.png Értékelések Arukereso 4.6/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött
detail_vyhody_vse_skladem.png Minden raktáron detail_vyhody_cerstve_prazena.png Frissen pörkölt káve minden héten
Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Száraz (natural)
Savasság
magas
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica
 

Ország.

Feldolgozás.

Farm: Java Frinsa Estate

Mezőgazdasági termelő: Wildan Mustofa

Fajta: Sigarar Utang

Magasság: 1400 m tengerszint felettimagasság

Ajánlott előkészítés: Szűrő

Wildan először gondosan kiválogatja az érett kávécseresznyét, majd a laktobacillusokkal kombinálva megkezdi a 24 órás erjesztést. Ez a folyamat fokozza a kávé édességét, lédússágát és sima textúráját. Az erjesztés után a cseresznyét vékony rétegben terítik a szárítóteraszokon, ahol a dolgozók rendszeresen forgatják őket az egyenletes száradás érdekében. Az aszalás befejezése után a kávét meghámozzák és előkészítik a Fiftybeans pörkölőüzembe történő szállításra.

A barista azt ajánlja, hogy 100°C-os vizet öntsenek a kávéra, mivel a magasabb hőmérséklet a kávébabok esetleges "megégése" miatt mítosz. A pörkölés 600°C-on történik, így a kávébabok "megégetésére" nincs mód. A filterkávé esetében a legjobb, ha a babokat legkorábban 7 nappal a pörkölés után használjuk fel.

A csomag első felbontása után a főzés előttlegalább 4 órán át hagyja szellőzni, hogy elkerülje a kesernyés ízjegyeket.

EAN: 8594226860125

Ez még talán érdekelhet

LB PLACEHOLDER