Magazine Roast Different 01-22
ARoast Different magazin első száma. Magazin a kávéról és a kávékultúráról. A 2022-es év eseménye a kávé világában! A Gourmet Coffee büszke partnere ennek a projektnek.
AGourmetCoffee részeként szerettük volna támogatni a kávés közösséget, és ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy visszaadjuk és elmondjuk nektek, a mély L szerelmeseinek: Köszönöm! Ezáltal büszke partnerei vagyunk ennek a projektnek.
Mit árul el magáról a Roast Different?
"A következő oldalakat a kávés közösségnek, az oktatásnak és munkánknak szenteljük. Szeretnénk, ha ez a magazin minden jó kávézóban megtalálható lenne Szlovákia legkeletibb helyétől a Cseh Köztársaság legnyugatibb helyéig. Célja, hogy összekapcsoljon minket. Reméljük, hogy minden barista, pörkölő és vásárló, aki most kezdi a kávézást, talál benne tartalmat."
Tartalom:
- Coffea stenophylla 02
- Kiválasztott instant kávé 04
- Interjú az Év Baristájával Denis Kramář 06
- A Timor hibrid 08
- Csokoládé kóstoló 10
- Eszpresszó tonik 12
- A kávé ízének multiszenzoros érzékelése 14
Ez még talán érdekelhet
LB PLACEHOLDER