Dos Mundos Costa Rica Hacha de Piedra 250g
Kóstolja meg a Costa Rica-i Hacha de Piedra kávét a cseh Dos Mundos pörkölőből. Ízek.
Don Senel gazdálkodó 1968-ban, 12 évesen telepítette első kávéültetvényét. Az egész családja a farmon dolgozik. A kávé neve a telepítés során talált apró kövek után "kőbalta". A cseresznye hatékony érését különböző fák ültetésével érik el, ami megvédi a kávéfákat a közvetlen napfénytől. A kávécseresznyét 30-35 napig erjesztik, hogy elérjék az ideális nedvességtartalmat.
A kísérleti feldolgozásnak köszönhetően ez a kávé lédús, friss gyümölcsökkel és virágokkal teli ízével tűnik ki. Ezért vettük fel a felfedező kiadványok sorozatába.
Elkészítés: ideális filteres kávéhoz
Régió: Hacha de Piedra
Farm: Brunca
Fajta: 100 Rabica catuai
Kávéfeldolgozás: anaerob erjesztés
Magasság: 1600 - 1950 m tengerszint felettimagasságban
Ízprofil: narancsvirág, vörös bourbon, mirabellák
Ez még talán érdekelhet
LB PLACEHOLDER