Dos Mundos Mexikó Finca Otipan 250g
Dos Mundos Mexikó Finca Otipan 250g
Dos Mundos Mexikó Finca Otipan 250g
Dos Mundos Mexikó Finca Otipan 250g

Dos Mundos Mexikó Finca Otipan 250g

Nincs-készleten
6 230 Ft
Adóval együtt

Tökéletes választás az intenzív ízek kedvelőinek, akik az édesség és a teljesség tökéletes harmóniáját keresik minden csészében. Kényeztesse magát egy kivételes kávéélménnyel. Csokoládéhab - Mogyoró - Cseresznyekompót

Őrölt kávét szeretne?
Elfogyott
detail_vyhody_heureka.png Értékelések Arukereso 4.6/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött
detail_vyhody_vse_skladem.png Minden raktáron detail_vyhody_cerstve_prazena.png Frissen pörkölt káve minden héten
Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Honey
Savasság
alacsony
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica
 

Terület: Achtotipan, Teocelo, Veracruz
Farm : Otipan
Gazdálkodó : Raúl de Arcangelis Martínez
Fajta: 100% arabica marselessa, bourbon és typica
Kávéfeldolgozás : anaerob fermentációjú méz
Tengerszint feletti magasság: 1200 m
Javasolt elkészítés: SZŰRŐ

Raúl és testvérei hatodik generációs gazdák, akik 1892 óta folyamatosan kávétermesztéssel foglalkoznak. Kávéjuk kivételes az organikus megközelítésük miatt, amely magában foglalja a helyi flórát és a kávéfák beporzását az endemikus méhek által . A családi méhészet létfontosságú szerepet játszik a természetes egyensúly fenntartásában, és egyedi ízt ad a kávénak.

A farm hegyvidéki mikroklímában található, ahol a Mexikói-öböl ködéből származó köd természetesen öntözi a kávéfákat. A fenntartható módszerek, mint például az afrikai ágyakon történő szárítás és az organikus nedves feldolgozás alacsony vízfogyasztás mellett, a környezetvédelmet és a legjobb minőségű kávét hangsúlyozzák . Raúl családja 30 éve nem használ fosszilis tüzelőanyagot , beleértve a kávé szárítását is, ami teljes egészében napenergiával vagy lehullott ágak gőzével történik.

A 64 HRS folyamat a kávécseresznye betakarításával kezdődik az érettség korai szakaszában. Alapos vizsgálat után a cseresznyét 64 órán át anaerob tartályokban tárolják, ahol flotáció történik. Ezután csak a felső bőrt távolítják el. Miután a gazdák megbizonyosodtak arról, hogy a cseresznye elérte az optimális erjedést, a teraszokon megkezdődik a lassú száradás az afrikai ágyásokon, és több napig is eltarthat az ideális páratartalom eléréséig.

Ez még talán érdekelhet

LB PLACEHOLDER