Urnex Dezcal vízkőoldó 1l
Professzionális folyékony vízkőoldó (vízkőoldó) eszpresszógépekhez az amerikai Urnex márkától. Mennyiség: 1l.
Professzionális folyékony vízkőoldó (vízkőoldó) eszpresszógépekhez az amerikai Urnex márkától. Mennyiség: 1l.
A kosár üres
Ez a kávéfőző már régóta abszolút olasz legenda a káv ékészítésben. Az 1950-es évekből származó klasszikus formatervezés és az összetéveszthetetlen kávéfőzési folyamat az, ami ma is meggyőzi a vásárlókat.
Ez a termék NINCS raktáron üzletünkben.
Ez a kávéfőző egy 0,8 literes kazánnal rendelkezik, amelyet kézzel töltenek a gép tetején keresztül. Ezután az egész kazán le van zárva, mivel a kávéfőzési folyamat során a kávé teljes lehűléséig nyomás alatt áll. A vízszintet a kazán oldalán lévő mérőműszer jelzi. A kazánt a kazán alján lévő nagy teljesítményű fűtőelem fűti. A fűtést ezután egy termosztát szabályozza, és a kapcsolónál lévő lámpa jelzi, ha a kávéfőző forró.
Akávé teljes elkészítése kézzel történik, először a kar felemelésével, hogy a fejet vízzel töltse fel, majd megnyomásával a vizet a kávén keresztülnyomja. A nyomást csak az Ön ereje hozza létre, nincs szivattyú vagy rugó. Egyszerre akár 8 csésze kávé is főzhető, ha a kazán tele van. Ha azonban gyakran készít nagyobb mennyiségű kávét, akkor érdemes egy nagyobb kazánnal rendelkező modellt választania.
Agőzfúvókával tejszínhab is készíthető. Az egész folyamat nagyon egyszerű, a gőz a kazán tetején keletkezik, ahol nincs víz - minél nagyobb a hely, annál nagyobb a gőzellátás.
Minimális elektronikával az egész gép nagyon könnyen karbantartható és javítható, így hosszú éveken át megállja a helyét otthonában.
Márka: La Pavoni
Súly: 5.5kg
Bojler: egykamrás
Bojler szigetelés: nincs
Bojler anyaga: rozsdamentes acél
Bojler térfogat: 0.8l
Szivattyú: nincs
Teljesítmény: 950W
Szélesség: 200mm
Magasság: 320mm
Mélység: 290mm
Professzionális folyékony vízkőoldó (vízkőoldó) eszpresszógépekhez az amerikai Urnex márkától. Mennyiség: 1l.
Professzionális kávépamper rozsdamentes acél talppal és fa fogantyúval. Átmérő: 51mm
Fa készlet La Pavoni Europiccola vagy Professional kávéfőzőkhöz.
Masterpiece of the italian engineering
Since 1950 (it's introduction on the market) this design remained mostly unchanged, because it was perfect. Really handmade components, manual assembly, not mass produced. To make REAL espresso, you'll need a good grinder, like Lelit Fred. You need to learn, how to grind, tamp coffee and how to pull a real espresso, but as a result you'll get something totally different than using a cheap coffee maker.<br />