Fiftybeans Honduras El Duranzo 200g
Fiftybeans Honduras El Duranzo 200g
Fiftybeans Honduras El Duranzo 200g
Fiftybeans Honduras El Duranzo 200g

Fiftybeans Honduras El Duranzo 200g

Nincs-készleten
6 640 Ft
Adóval együtt

Telt ízű, joghurtos textúrájú kávé, amely ízkomplexitásával már az első korty után remek hangulatba hozza az embert. Ízvilág: Mazsola rumban - Zöld tea - Joghurt - Piros gyümölcsök

Őrölt kávét szeretne?
Elfogyott
detail_vyhody_heureka.png Értékelések Arukereso 4.6/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött
detail_vyhody_vse_skladem.png Minden raktáron detail_vyhody_cerstve_prazena.png Frissen pörkölt káve minden héten
Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Száraz (natural)
Savasság
közepes
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica
 

Származási ország: Honduras

Régió.

Feldolgozás: Természetes

Gazdaság: El Duranzo

Termelő: Francisco Alvarada

Fajta: Alvarada: Bourbon

Magasság: 1 700 m tengerszint felettimagasság

Az Intubuca régió viszonylag magasan fekszik, és a természetes borok száradása sokkal hosszabb ideig tart. Megfelelő kezelés esetén az íze előnyös .

A cseresznyét szárítóágyra helyezik, és közvetlenül a húsban szárítják több mint 2 hétig. Francisco egy Loring S15 Falcon szárítót használ, amely a hőenergia fő forrásaként konvekciót, azaz forró levegőt használ. Ez a módszer lehetővé teszi a kávé ízárnyalatainak pontos megmunkálását, és sikerül megőrizni a magas lédússágot és édességet.

Szűrőkávéhoz mindig legkorábban 7 nappal a pörkölést követően használjon fel kávébabot. Az 1. felbontás után a kávé elkészítése előtt legalább 4 órán át hagyja "kiszellőzni" a csomagot. Ez megakadályozza a nem kívánt keserű jegyek megjelenését az ízben.

A csomagot élelmiszeripari nitrogénnel töltöttük fel, hogy lassítsuk a kávébabok oxidációját, így a kávé még 45 nappal a pörkölés után is megőrzi jellegét.

Ez még talán érdekelhet

LB PLACEHOLDER