Roast Different Magazine 03-23
A Roast Different magazinnegyedik száma. Egy magazin a kávéról és a kávékultúráról. A Gourmet Coffee büszke partnere ennek a projektnek.
A Roast Different magazin júliusi, immár negyedik számában olyan kulcsfontosságú témára összpontosító cikkeket talál, amelyek nem csak a kávéfogyasztókat érdekelhetik: a márkaépítés, a design és a minőségi csapat kialakítása e folyamatok elősegítése érdekében. Hogyan kell ezt csinálni? Megtudhatja ebben az új kiadásban.
Tartalom:
- Hogyan telt az idő 02
- Poprádi eszpresszó bár 04
- Művészet és design a Latte Arte-ban 06
- Márkaidentitás 08
- Két kávébajnok 10
- Hogyan legyünk jó (gasztro)munkaadók 12
- Egy szlovákiai utazáson 14
A cikkek cseh és szlovák nyelven íródtak.
Ez még talán érdekelhet
LB PLACEHOLDER