Standard magazin 10. sz.
A Standart magazin egy negyedévente megjelenő magazin, amely a finom kávéval és az azt körülvevő életmóddal foglalkozik. A magazin Szlovákiában jelenik meg, és a nemzetközi kávészcénát követi nyomon. Második helyezést ért el egy jelentős nemzetközi versenyen. Tizedik kiadás.
Dőljön hátra és élvezze a Standart magazin 10. számát.
Rögtön az elején az amerikai kontinens két államát nézzük meg. Brazíliában megismerkedhetsz a leginkább kritizált sztereotípiákkal, míg Kolumbiában a kávéültetvények minden fajtáját megismerheted. A következő utazás során csatlakozhat a szerzőkhöz, hogy felfedezze az egyedülálló gésák eredetét.
A Ditting Swiss ügyfelei megosztják, hogy mitől olyan egyediek a vállalat kávédarálói. David Donde, barista, tulajdonos, a szakma mestere, a pörkölési filozófiáról és Fokváros változó arcáról beszél, ahol él. A Standard szerkesztői beszélgettek Jon Allennel, a zöld kávé felvásárlójával és az Onyx Coffee Lab tulajdonosával is, amely ma már a világ egyik legjobb kávézója és pörkölője.
A Standart most is beleássa magát a baristák életébe, és a megfelelő aktivizmusról ír. Arról ír, hogy a menedzsment mennyire törődik az alkalmazottakkal, és milyen viselkedést nem hajlandóak eltűrni a kollektívában. De még ezen az úton is nehézségekbe ütköznek. Hogy milyen nehézségekről van szó, azt a 76. oldalon megtudhatod.
A legtöbben tudjuk, hogyan készül az aeropress. A minimalista és letisztult fotókészítés után egy pillanat alatt kedvet kap egy aeropresshez.
Meg fog lepődni és érdekelni a Dickens kávéházai című cikk. Itt a szerzők Diskens Kis Dorritját, valamint a kávéhoz és az azt körülvevő kultúrához való viszonyát tárgyalják.
Tokióba utazik, de nem tudja, hova menjen? Nyissa ki a Tizedik Szabványt a 114. oldalon, és kávéból nem lesz hiány.
Ezt és még sok mást a Standart magazin hozta el Önnek.
EAN: 9771339821000
Ez még talán érdekelhet
LB PLACEHOLDER