A weboldalunk megfelelő működéséhez (adatvédelmi beállítások)

A hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy az egész webhely javításán dolgozzunk, hogy ne kelljen állandóan bejelentkeznie, a keresések megfelelően működjenek, a személyre szabás pedig azt jelenti, hogy nem kap hirdetéseket olyan dolgokról, amelyek nem érdeklik, és amelyeket még soha nem látott. Ehhez szükségünk van az Ön hozzájárulására a sütik feldolgozásához. 

A "Megértettem" gombra kattintva Ön beleegyezik abba, hogy engedélyezzük harmadik féltől származó elemző és hirdetési sütik használatát.

Az Ön adatait tisztelettel kezeljük. Ön bármikor visszavonhatja vagy megváltoztathatja hozzájárulását. Köszönöm!

Megértettem Személyre szabott
Kiválasztott sütik elfogadása

Közepes pörkölésű 100% Arabica kávékAz egyik új kávé, amit most tesztelünk, a népszerű 100% Arabica Brazília Santos és Etiópia Sidamo kávék könnyebb pörkölésűek, mint a standard pörkölésünk.

Minden kávénkat standard módon City+ minőségűre pörköljük. Mivel azonban sok vásárlónk az alacsonyabb pörkölésű kávékat részesíti előnyben, bevezetünk két két barna pörkölésű kávét

A kávépörkölés egy nagyszerű alkímia, amely nagyban befolyásolja a végső ital ízét. Az alacsonyabb pörkölési szint kihozza a kávé természetes, finom savasságát anélkül, hogy túlpörköltnek éreznénk. Az enyhébb pörkölés különösen népszerű a skandináv országokban. Másrészt Olaszországban népszerű a nagyon sötét pörkölés.

> Kóstolja meg a Medium Roast 100% Arabica Brazil Santos<<

> Kóstolja meg a Medium Roast 100% Arabica Ethiopia Sidamo<<