A Naughty Dog Unicorn 11 200g
A Naughty Dog Unicorn 11 200g

A Naughty Dog Unicorn 11 200g

Nincs-készleten
6 380 Ft
Adóval együtt

Az Unicorn Blend #11 egy friss és játékos kávé a citrusfélék, a fekete tea és a gumimacik édességével. Finom virágos aroma és könnyű test teszi teljessé a lédús és tiszta csészét.

Őrölt kávét szeretne?
Elfogyott

Kiegészítők

detail_vyhody_heureka.png Értékelések Arukereso 4.6/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött
detail_vyhody_vse_skladem.png Minden raktáron detail_vyhody_cerstve_prazena.png Frissen pörkölt káve minden héten
Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Mosott (washed)
Feldolgozási mód
Anaerob
Savasság
közepes
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica
 

Keverje össze a kávét: MIX Etiópia és Kolumbia

Feldolgozás.

Fajta: Gesha, Heirloom

Magasság: MIX

Ajánlott elkészítés: Szűrő

Kolumbia - Wilder Lazo / Gesha

Wilder Lazo 2017-ben kezdett el foglalkozni a kávéval, amikor eljött segíteni édesapjának az El Diviso nevű családi farmon, a Huila tartomány San Adolfo hegyvidékén. Genetikai ismereteivel és nagy tanulási szenvedélyével gyorsan belevágott egy ambiciózus projektbe - ma a farmon több mint 12 válogatott kávéfajtát termeszt, amelyeket gondosan válogatnak a világ különböző részeiről. A kávé itt tiszta hegyvidéki környezetben, gazdag talajban és innovatív gyakorlatok felügyelete mellett terem. Ezek egyike az anaerob erjesztés citromfűlevéllel, amely jellegzetes citrusos és virágos jelleget kölcsönöz a kávénak. Az így kapott csésze friss, enyhén savas és gyönyörűen édes - igazi csemege a finom kávé rajongóinak.

Kolumbia - Aristobulo Rayo / Gesha

A Tolima régió Kolumbia egyik legfontosabb kávétermelő régiója - termékeny vulkanikus talaj, nagy tengerszint feletti magasság és erős mezőgazdasági hagyományok jellemzik. A kávé itt olyan körülmények között terem, amelyek ideálisak az összetett és elegáns ízek kialakításához. E különleges szenvedély mögött Aristobulo Rayo, a precíz kézművességre és innovációra büszke gazda áll. Az általa mosott kávé tükrözi mind a babok kivételes minőségét, mind a termelő és a feldolgozóállomás közötti szoros kapcsolatot. A babokat a klasszikus mosott módszerrel dolgozzák fel - a hántolást követően 24 órán keresztül fermentálják betontartályokban, majd alaposan megmossák és 3-6 héten át magasított afrikai ágyakon szárítják. Ez az eljárás kiemeli az ízek tisztaságát, a finom teás jegyeket és a magasan fekvő, kiváló minőségű geshára jellemző finom testet.

Etiópia - Suke Quto

A Suke Quto kávé mögött Tesfaye Bekele áll, az etiópiai Guji régióban található, azonos nevű mosóállomás látnoka és alapítója. Egy korábban inkább a szarvasmarhatartásról ismert helyet világhírű kávérégióvá változtatott. Több mint 170 gazdával dolgozik együtt, és az ő cseresznyéjükből készít egyedi tételű, válogatott kávét. Az állomás 2100 méteres tengerszint feletti magasságban fekszik, ami hozzájárul a kávé összetett, friss és gyümölcsös ízéhez. A feldolgozás mosott módszerrel történik, ami biztosítja a maximális tisztaságot és az ízek tisztaságát. Az erjesztés és az alapos mosás után a kávé magasított afrikai ágyakon szárad. Az eredmény egy elegáns profil, a legjobb etiópiai kávékra jellemző finom gyümölcsös és citrusos jegyekkel.

EAN: 3082

Ez még talán érdekelhet

LB PLACEHOLDER