A weboldalunk megfelelő működéséhez (adatvédelmi beállítások)

A hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy az egész webhely javításán dolgozzunk, hogy ne kelljen állandóan bejelentkeznie, a keresések megfelelően működjenek, a személyre szabás pedig azt jelenti, hogy nem kap hirdetéseket olyan dolgokról, amelyek nem érdeklik, és amelyeket még soha nem látott. Ehhez szükségünk van az Ön hozzájárulására a sütik feldolgozásához. 

A "Megértettem" gombra kattintva Ön beleegyezik abba, hogy engedélyezzük harmadik féltől származó elemző és hirdetési sütik használatát.

Az Ön adatait tisztelettel kezeljük. Ön bármikor visszavonhatja vagy megváltoztathatja hozzájárulását. Köszönöm!

Megértettem Személyre szabott
Kiválasztott sütik elfogadása

Kalabasa Tykev

4 900 Ft
Adóval együtt

A Maté teát a legjobban természetesen a hagyományos dél-amerikai kalabászos edényből lehet élvezni. Ha ezzel az eszközzel szürcsölöd a Mátét, a teaélményed egy teljesen új dimenzióba kerül :) Szín: a rendelkezésre állás függvényében.

Nincs raktáron
Kaffia

Többezer vásárló bizalma

Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött

Minden raktáron

 

Frissen pörkölt káve minden héten

Ahagyományos kalabasa-edényt egy tök növény, az itt kalabasa vagy indiai uborka néven ismert tök kivájásával készítik. A calabasán keresztül történő ivás hozzájárul a szokatlan hangulathoz, de természetesen funkcionális tulajdonságaik miatt is népszerűek - könnyű elkészíteni, az ital nem égeti meg a kezünket, a calabasa nem szivárog, könnyű és melegen tartja az italt.

Aklasszikus forma és a fémes ezüstszínű perem a tök sokoldalú és szép edényt tesz a mate ivásához.

Anyaga: tök, fém
Térfogat: 250 - 400 ml
Magasság: 9-12cm
Szín: natúr

Minden egyes tök természetes eredetű, egyedi, ezért eltérhet a képen láthatótól. A tartály térfogata és magassága csak tájékoztató jellegű.

Currádó - a kalácsa tisztítása az első használat előtt: ha tökből készült, természetes kalácssütőedényt vásároltál, akkor az első használat előtt elő kell készítened a kalácssütőt, különben büdös lehet, húsdarabok fognak leválni a faláról, és az elkészített italnak más lesz az utóíze.

  • Szórjuk meg a kálvária kétharmadát matélevéllel.
  • Öntsön 70 °C-os vizet a kálvária tetejére, és hagyja állni 24 órán át.
  • Dobja ki a kalácsa tartalmát.
  • Egy lekerekített tárggyal, például egy teáskanállal simítsa el a belsejét. Óvatosan kaparja le a kanál végével a kiálló pépdarabokat.
  • Hagyja megszáradni a kálváriát, majd ismételje meg a folyamatot.
  • Öntse a vízzel hígított, felmelegített karamellt az egész kalácsra, de használhat sűrű, hígítatlan karamellt is, amely csak a kalács oldalát fogja befedni. Miután kihűlt, öblítse le a karamellt forró vízzel. Karamell helyett választhat melegített mézet vagy juharszirupot is.
  • Hagyja állni 24 órán át, és öntse ki a belsejét.
  • Most már készen áll az első használatra :)

Elkészítésiutasítások. Öntse a 80 fokra felmelegített vizet a bombille fémszalmájára, ez biztosítja, hogy a mate ne égjen meg. Ismételje az utántöltést, amíg a maté erős és ízletes nem lesz. A maté édesen is fogyasztható, ha a matélevélhez cukrot adunk.

Kaffia

Ez még talán érdekelhet

Vélemények (0)