Roast Different magazin 04-23
A Roast Different magazin ötödik száma. Egy magazin a kávéról és a kávékultúráról. A Gourmet Coffee büszke partnere ennek a projektnek.
A Roast Different magazin októberi, immár ötödik számában olyan kulcsfontosságú témákra összpontosító cikkek jelennek meg, amelyek nem csak a kávéfogyasztókat érdekelhetik - mint például a kávék minősítése és annak áttekintése, a kávéoktatás a szállodai iskolákban, a kávéoktatás a termesztés országában, valamint a kávé a szállodákban és éttermekben. Két interjút is talál a magazinban. Az egyiket egy szlovák kávépedagógussal, a másikat pedig egy exkluzív interjút James Hoffmann kávéguruval. Ez és még sok minden más ebben az új számban.
Tartalom:
- Kávé minősítések 02
- Interjú egy oktatóval 04
- Kávéoktatás a szállodai iskolákban 06
- Oktatás az eredetről 08
- James Hoffmann 10
- Kávéfesztiválok Európában 12
- Kávé a szállodákban és éttermekben 14
A cikkek cseh és szlovák nyelven íródtak.
Ez még talán érdekelhet
LB PLACEHOLDER