Father's Coffee Colombia Inzá mosott 300g
Father's Coffee Colombia Inzá mosott 300g
Father's Coffee Colombia Inzá mosott 300g
Father's Coffee Colombia Inzá mosott 300g

Father's Coffee Colombia Inzá mosott 300g

Nincs-készleten
6 920 Ft
Adóval együtt

Egy kávé, amely sima, kellemesen édes és a téli időjáráshoz illő.

Ízek: Narancs - Hársfavirág - Aszalt füge - csillagánizs

Őrölt kávét szeretne?
Elfogyott
detail_vyhody_heureka.png Értékelések Arukereso 4.6/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött
detail_vyhody_vse_skladem.png Minden raktáron detail_vyhody_cerstve_prazena.png Frissen pörkölt káve minden héten
Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Mosott (washed)
Savasság
közepes
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica
Pörkölés dátuma
 

Ország .

Régió: Inzá, Cauca

Feldolgozóüzem: Regional Inzá

Magasság: 1800-2100 m tengerszint felettimagasság.

Fajta: Tabi, Pink Bourbon, Caturra és Colombia.

Feldolgozás: mosott

EZ A KÁVÉ KÜLÖNLEGES AZ APÁK SZÁMÁRA. MINDEN ELADOTT KÁVÉ UTÁN 2 DOLLÁRT ADOMÁNYOZNAK VISSZA (EGYET A VÁSÁRLÓKTÓL, EGYET TŐLÜK), HOGY NAPELEMES ÜVEGHÁZAKAT ÉPÍTSENEK A KÁVÉ SZÁRÍTÁSÁRA.

Az Inzá története 1577-ig nyúlik vissza, amikor Sancho García de Espino július 11-én megalapította az ASORCAFE-t. A cél az volt, hogy segítsék a helyi gazdákat és termelőket a finom kávé termesztésében és értékesítésében. Oktatást, fejlesztést biztosítottak számukra a gazdasági és szociális körülmények javítása érdekében Az egyesületnek jelenleg 290 tagja van.

Feldolgozás:

Az inzai termelők 1,8-2 hekt áros parcellákon dolgoznak, és 2100 m magasságig termesztenek kávét. A kávét hagyományosan mosott módszerrel dolgozzák fel. A szüret után a kávécseresznyét lehúzzák a héjától, és a környezettől függően 20-40 órán át erjesztik. Ezt követően a kávét megmossák, és az éretlen kávébabokat eltávolítják. Ezután parabolikus szárítókban 8-15 napig szárítják az időjárástól függően.

Fajták: A kávéfajták a következőek: A kávéfajták a következőek

A kávé általában magas savtartalmú, nádcukor ízű, a Puracé vulkán vulkanikus talajáról származó kávé. A Microlot Tierradentro arra törekszik, hogy e terület legjobbjait mutassa be. A kávé édesebb és virágosabb karakterű, ami a későbbi szüretelésnek köszönhető.

Ez még talán érdekelhet

LB PLACEHOLDER