Father's coffee Etiópia Beshasha 300g
Father's coffee Etiópia Beshasha 300g
Father's coffee Etiópia Beshasha 300g
Father's coffee Etiópia Beshasha 300g
Father's coffee Etiópia Beshasha 300g
Father's coffee Etiópia Beshasha 300g

Father's coffee Etiópia Beshasha 300g

Nincs-készleten
7 000 Ft
Adóval együtt

Jellegzetes, de kiegyensúlyozott citrusos íz, amely frissítő és soha nem fárasztó. Ez a kávé intenzív, friss élményt nyújt, hosszan tartó könnyedséggel, amely miatt mindig visszatérsz még többért. Fekete tea citrommal - Baracklekvár

Őrölt kávét szeretne?
Elfogyott

Kiegészítők

detail_vyhody_heureka.png Értékelések Arukereso 4.6/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött
detail_vyhody_vse_skladem.png Minden raktáron detail_vyhody_cerstve_prazena.png Frissen pörkölt káve minden héten
Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Mosott (washed)
Savasság
közepes
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica
 

Ország.

Régió: Jimma, Oromia

Feldolgozó üzem: Beshasha

Magasság: 2040 m tengerszint felettimagasság.

Fajta: Etióp őshonos fajták

Feldolgozás: mosott

Termelő::

Mustefa Abakeno a Jimma régióban, Agaro közelében gazdálkodik, és híres a finom kávé termesztésének innovatív megközelítéséről. 2018-ban kiviteli engedélyt szerzett, és létrehozta a Beshasha feldolgozóállomást, ahol nemcsak saját termését, hanem a helyi gazdák kávéját is feldolgozza. A precíz szüretelés, erjesztés és szárítás révén kávéi kiemelkednek kivételes minőségükkel és összetett profiljukkal , érett gyümölcsök és virágok jegyeivel. Emellett Mustefa támogatja a fenntartható mezőgazdaságot, és aktívan hozzájárul a régió termelői közösségének fejlődéséhez.

Feldolgozás:

A Mustefa a mosott feldolgozás során egy kis depulperrel távolítja el a héjat és a gyümölcshúst. A korlátozott víz- és helymennyiség miatt a kávét csak rövid ideig, körülbelül 8 órán át erjesztik, majd az időjárástól függően 13-16 napig szárítják. Az eredmény a mézes módszerre emlékeztető karakterű kávé. A Beshasha nemcsak a saját termést dolgozza fel az állomáson, hanem a szomszédos gazdáktól származó, 4-10 hektáros ültetvényekkel rendelkező kávét is. A növekvő kereslet miatt 2020-ban megnyitotta a második állomást, Kabira-t, amely a természetes és anaerob feldolgozásra összpontosít.

Fajták: A kávéfajták a következőek: Akávéfajták a következőek

Ezen a területen hagyományos etiópiai fajtákat ("Heirloom") termesztenek a fák árnyékában. Ezeket a fajtákat gazdag ízük és a helyi körülményekhez való alkalmazkodóképességük miatt értékelik. A 2150-2200 m tengerszint feletti magasságnak köszönhetően a helyi kávéfák jellegzetes és egyedi ízvilágú kávébabokat teremnek.

EAN: 2906

Ez még talán érdekelhet

LB PLACEHOLDER