Fiftybeans Etiópia Kebede Maro, 200g
Frissen pörkölt kávé a brünni Fiftybeans kávépörkölőből.
Íz: TRÓPIAI FRUIT - BROSQUES - VIRÁGOK
Kebeda Maro kávéja
E kontinens másik képviselője a természetes módon feldolgozott Heirloom Dega, amely a Kebede Maro tulajdonában lévő, Gedeo régióban található magángazdaságból származik. Kebede 68 évesen is nagyon életerős és innovatív. Ez tényleg látszik a produkcióján. A szerkesztő megjegyzése - Kebedének 21 gyermeke van, és mindannyian jól boldogulnak és jó oktatásban részesülnek.
A kávé egy olyan területről származik, amely tele van érett gyümölcsökkel, tiszta ízekkel, és ahol az édesség és a lédússág egyensúlyban van. A tökéletes etióp természetes prototípusa.
Trópusi gyümölcsökre, őszibarackra, virágokra és egy enyhe puncsvágásra számíthat.
Loring S15 Falconon sütötték, amely a hőenergia elvezetésének fő forrásaként konvekciót, azaz forró levegőt használ. Ez lehetővé teszi, hogy nagyon pontosan dolgozzunk a kávé ízárnyalataival, így megőrizve a magas lédússágot, de az édességet is.
Szűrőkávé esetében a kávébabokat mindig legkorábban a pörkölést követő 7 nap elteltével használja fel. Az 1. felbontás után hagyja a csomagot legalább 4 órán át "kiszellőzni", mielőtt elkészíti a kávét. Ez megakadályozza a nemkívánatos keserű ízjegyek megjelenését.
A csomagot élelmiszeripari nitrogénnel töltjük fel, hogy lassítsuk a kávébabok oxidációját, így a kávé még 45 nappal a pörkölés után is megőrzi jellegét.
Ország .
Magasság: 2000 m tengerszint felettimagasság.
Fajta: Örökség
Feldolgozás: természetes
Ízprofil: TRÓPUSI GYÜMÖLCSÖK - ŐSZIBARACK - VIRÁGOK
Ez még talán érdekelhet
LB PLACEHOLDER