A weboldalunk megfelelő működéséhez (adatvédelmi beállítások)

A hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy az egész webhely javításán dolgozzunk, hogy ne kelljen állandóan bejelentkeznie, a keresések megfelelően működjenek, a személyre szabás pedig azt jelenti, hogy nem kap hirdetéseket olyan dolgokról, amelyek nem érdeklik, és amelyeket még soha nem látott. Ehhez szükségünk van az Ön hozzájárulására a sütik feldolgozásához. 

A "Megértettem" gombra kattintva Ön beleegyezik abba, hogy engedélyezzük harmadik féltől származó elemző és hirdetési sütik használatát.

Az Ön adatait tisztelettel kezeljük. Ön bármikor visszavonhatja vagy megváltoztathatja hozzájárulását. Köszönöm!

Megértettem Személyre szabott
Kiválasztott sütik elfogadása

GourmetCoffee Specialitás Uganda Buwobodeya ESP 250g

4 015 Ft
Adóval együtt

Alacsonyabb savtartalmúeszpresszó, amely alkalmas karos és automata kávéfőzőkhöz mindennapi fogyasztásra és teljesen kezdőknek. Ízvilág: narancs, karamellás keksz, csokoládé

Őrölt kávét szeretne?
Raktáron > 5 db , kézbesítés az Ön számára 30.04.
Mennyiség

GourmetKava

Többezer vásárló bizalma

Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött

Minden raktáron

 

Frissen pörkölt káve minden héten

Ajánlott előkészítés
Espresso
Feldolgozási mód
Mosott
Savasság
alacsony
Pörkölési szint
közepes
A kávé fa
100% Arabica

Magasság: 1800-2200
Feldolgozási módszer: mosott
Helyszín: Felső Bukyabo
Fajta: SL14, SL28 & Nyasaland
Tulajdonos: Buwobodeya
Csomag: 250g
Cupping Score: 86
Importer: Falcon Coffees
Pörkölő: Beansmith

Mi a GourmetCoffee Specialty?

Ez egy igazi válogatott kávé, amelyet a Beansmith pörkölő gondosan válogatott és pörkölt számunkra. Sokféle definíció létezik, az SCA (Select Coffee Association) egyik konkrétabb meghatározása szerint olyan kávékról van szó, amelyek egy szakmai értékelés során 100-ból legalább 80 pontot kaptak, és nincsenek pontosan megemlített ízhibák. Válogatott kávéink esetében 100%-os átláthatóságot is talál (farmok, importőr, pörkölő és kiskereskedő).

Miben különböznek a válogatott kávéink?

Ne számítson kifejezett keserűségre a kávéban, mivel ezek a kávék könnyebb pörkölésűek, mint a normál kávék. Ezeket a kávékat elsősorban eszpresszóhoz pörköljük, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek érdekesek egy mokkáskannában.

Mi ragadta meg a figyelmünket ebben a kávéban?

Egy édes kávé enyhe savassággal, mindennapi fogyasztásra és teljesen kezdőknek vagy konzervatívoknak a kávéválasztásban.

Elkészítési tipp

A pontos őrlési durvaságot nem írjuk le, mert minden őrlőnél másképp van, de megpróbálhatod úgy őrölni, hogy körülbelül azt kapd, amit mi az alábbiakban kaptunk. De ez tényleg egy a sokféle eset közül. Ez csak egyfajta ugródeszka.

Ajánlott elkészítés 16g kávé / 35ml kimenet kb. 30s alatt.

Információk az importőrtől

A Coffee Gardens 2017-ben alakult azzal a céllal, hogy válogatott kávét termeljen etikus módon, átlátható és közvetlen kapcsolatot kínálva a kávétermelők és a fogyasztók között. A 2021/22 mikro- és nano-tételeinkről szóló alábbi információkat azért hoztuk létre, hogy vásárlóink és fogyasztóink jobban megértsék a kávét, amit vásárolnak, a mögötte álló történetet és a hihetetlen termelőket, akik termesztik. A mikrotételeket a hasonló ízprofilú napi tételek (ugyanazon a napon feldolgozott kávé) kombinálásával hoztuk létre. Ezért egyetlen termelő több mikrotételhez is hozzájárulhat.


A kávékertek öt éve dolgoznak együtt azokkal a gazdákkal, akik a mikrotételeket termelték. Minden egyes termelői családot ismernek, mivel a mosóállomásuk felett 600 méterrel a hegyen laknak, ahol a kávét mossák.

Ezt a mikrotételt Buwobodeya faluról nevezték el, ahol sok termelő él. Tavaly a pörkölők támogatásával képeztük ki ezeket a gazdákat az árnyas fák között történő kávétermesztésre, a helyes gazdálkodási gyakorlatra és természetesen a jobb szüreti technikákra. Júliusban több mint 8300 árnyék-, gyümölcs- és gyorsan növő facsemetét osztottunk ki. Idén folytatódik a képzés, és a térség három általános iskolája, köztük a Zebugu-Busi Általános Iskola számára illemhelyeket építünk. A gazdáknak különböző méretű kávékertjeik vannak, így különböző mennyiségű kávét szállítanak. A Buwobodeyából származó Nasimo Lawrance úr volt a fő hozzájárulója ennek a mikrokészletnek, 148 KG vörös érett kávécseresznyével. A szüretet követő órákon belül a kávécseresznyét 50 kg-os zsákokban szállítják az állomásunkra a "futók" - egy több mint 160 férfiból és nőből álló csapat, akiket a helyi közösségből alkalmaznak. Ezt a kávét őröljük, majd jellegzetes erjesztési módszerünknek vetjük alá, amely magában foglalja az előmosást, a hideg hegyi forrásvízben való hosszú áztatást, majd a végső osztályozás előtt negyven órán át tartó kíméletes erjesztést.korábban. A kávét exportálás előtt 12 különböző fázisban gondosan válogatják.

GourmetKava
2433 8594206183350
404 Elemek

Adatlap

Ajánlott előkészítés
Espresso
Feldolgozási mód
Mosott
Savasság
alacsony
Pörkölési szint
közepes
label
A kávé fa
100% Arabica

Megadott referenciák

ean13
8594206183350

Vélemények (0)