Könyvek és magazinok
Ahogyan a borászok végtelenül felfedezhetik a bor különböző ízeit, úgy a kávékedvelőknek is végtelen lehetőségük van a felfedezésre, amelyet tovább bővítenek a különféle elkészítési módok. Merüljön el a kávé illatos világában, és készítse el magának és szeretteinek a legfinomabb csésze kávét saját ízlése szerint. Például választhatja a Professzionális barista kézikönyvét, amely az amerikai legenda, Scott Rao szakértői útmutatója a kávé- és teaelkészítéshez. Érdekelheti továbbá A nagy kávékönyv, amelyet a cseh kávékészítési bajnok, Petra Veselá írt.
A 2022-es év kávés eseménye! A GourmetKáva büszkén válik a Roast Different projekt partnerévé, és elhozzuk Önnek ezt a csodálatos kávés magazint, amelyet mindenképpen érdemes felfedezni! :)