Roast Different magazin 02-23
A Roast Different magazinharmadik száma. Egy magazin a kávéról és a kávékultúráról. A Gourmet Coffee büszke partnere ennek a projektnek.
AGourmetCoffee részeként szerettük volna támogatni a kávés közösséget, és ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy visszaadjuk és elmondjuk nektek, a mély L szerelmeseinek: Köszönjük! Ezáltal büszke partnerei vagyunk ennek a projektnek.
Mit mond magáról a Roast Different?
A Roast Different a tavasz beköszöntével hozza el harmadik kiadását. Ebben a számban a kulisszák mögé és az első látásra láthatatlan emberek munkájára fókuszálunk. Ebben az írásos kiadásban a gabona útját járjuk körbe - mind a gazdaságban, mind a gazdaságtól hozzánk, Európába, és azt, hogy milyen egy fejjel lefelé fordult világ.
Content:
- A fejlesztéstől az ültetvényig 02
- Hogyan hozzuk létre a gazdaságot 04
- Két kávébajnok 07
- A kávé tesztelése 08
- A kávé elfeledett színe 10
- Háború a kávétermelők szemével 12
- Miért van szükségünk importőrökre 15
A cikkek cseh és szlovák nyelven íródtak.
Ez még talán érdekelhet
LB PLACEHOLDER