Szükség van eszpresszóra: Underground
Szükség van eszpresszóra: Underground
Szükség van eszpresszóra: Underground
Szükség van eszpresszóra: Underground
Szükség van eszpresszóra: Underground
Szükség van eszpresszóra: Underground
Szükség van eszpresszóra: Underground
Szükség van eszpresszóra: Underground

Szükség van az eszpresszóra: Földalatti

Nincs-készleten
14 600 Ft
Adóval együtt

Adrián Krišák szlovák szerzőtől aprofi barista modern bibliája. Egy könyv arról, hogy mi az az eszpresszó, Nikoleta Gajarova gyönyörű illusztrációival kísérve.

Elfogyott
detail_vyhody_heureka.png Értékelések Arukereso 4.6/5 detail_vyhody_doprava_zdarma.png Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött
detail_vyhody_vse_skladem.png Minden raktáron detail_vyhody_cerstve_prazena.png Frissen pörkölt káve minden héten
 

A könyv nyolc fejezetre tagolódik, amelyek végigvezetnek a történelmen, a kávébabok összetételén és a víz elemzésén keresztül az eszpresszó elkészítésének elméletéig. A könyv megmutatja a megfelelő technikákat, és azt, hogy a kávéra, mint egy gyümölcsre tekintsen, amely nagy ízpotenciállal rendelkezik.

A fejezetek listája:
1. Az ivás elviselhetetlen könnyűsége
2. A bab és összetétele
3. Ízlelés
4. Víz
5. Eszpresszógép
6. Az eszpresszó elkészítésének elmélete
7. Eszpresszó statisztikák
8. A pillanat egyedisége
X. Eszpresszó szószedet

A könyvet a szerző dedikálta és dedikálja.

Szerző: Adrián Krišák
Kiadási év: 2018
Kötés: kartonkötés
Oldalak száma: 114
Nyelv: szlovák
ISBN: 978-80-570-0187-4

EAN: 9788057001874

Ez még talán érdekelhet

LB PLACEHOLDER