Szükség van az eszpresszóra: Földalatti
Adrián Krišák szlovák szerzőtől aprofi barista modern bibliája. Egy könyv arról, hogy mi az az eszpresszó, Nikoleta Gajarova gyönyörű illusztrációival kísérve.
A könyv nyolc fejezetre tagolódik, amelyek végigvezetnek a történelmen, a kávébabok összetételén és a víz elemzésén keresztül az eszpresszó elkészítésének elméletéig. A könyv megmutatja a megfelelő technikákat, és azt, hogy a kávéra, mint egy gyümölcsre tekintsen, amely nagy ízpotenciállal rendelkezik.
A fejezetek listája:
1. Az ivás elviselhetetlen könnyűsége
2. A bab és összetétele
3. Ízlelés
4. Víz
5. Eszpresszógép
6. Az eszpresszó elkészítésének elmélete
7. Eszpresszó statisztikák
8. A pillanat egyedisége
X. Eszpresszó szószedet
A könyvet a szerző dedikálta és dedikálja.
Szerző: Adrián Krišák
Kiadási év: 2018
Kötés: kartonkötés
Oldalak száma: 114
Nyelv: szlovák
ISBN: 978-80-570-0187-4
EAN: 9788057001874
Ez még talán érdekelhet
LB PLACEHOLDER