Francois Pralus csokoládé Madagaszkár Criollo 75%
75%-os ültetvényes csokoládé, amely a Madagaszkáron termesztett ritka Criollo kakaóbabból készült. Finom, aromás csokoládé gyümölcsös, virágos jegyekkel és friss mentás savassággal a lecsengésben.
Francois Pralusnak annyira megtetszett a madagaszkári kakaó, hogy saját kakaóültetvényt létesített a Madagaszkár északi részén fekvő Nosy Be szigetén.
Kivételes minőségű alapanyagok: Francois Pralus szeret utazni, és személyesen választja ki a kakaóbabot a termelőktől. Kizárólag tiszta kakaóvajat használ, hozzáadott növényi zsírok nélkül, és répacukor helyett nádcukrot. Soha nem használ vaníliát, vanillint vagy mesterséges aromákat, Minden termék 100%-ban GMO-mentes.
Súly és méret: 100 g, 160×82×10 mm.
A kakaóbab származási országa: Madagaszkár
Összetevők: kakaóbab (min. 75%), cukor, tiszta kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin. Nyomokban mogyorót, mandulát és tejet tartalmazhat.
Táplálkozási tények:
Táplálkozási adatok 100 g-ra vonatkoztatva
Energia: 2427kj / 585kcal
Zsír: 44g, ebből telített zsírsavak: 28g
Szénhidrát: 33g, ebből cukrok: 26g
Fehérje: 9,4g, Só: 0,01g.
EAN: 3760085328075
Ez még talán érdekelhet
LB PLACEHOLDER