Beansmiths Honduras San Rafael 250g

5 385 Ft
Adóval együtt

Testes, finoman édes és fűszeres ízű kávé, amely szó szerint magával ragadja Önt árnyalataival.

Ízvilág: Aszalt szilva - csillagánizs - kakaóbab.

Őrölt kávét szeretne?
Raktáron > 5 db , kézbesítés az Ön számára 21.05.
Mennyiség

Beansmith's

Többezer vásárló bizalma

Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött

Minden raktáron

 

Frissen pörkölt káve minden héten

Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Mosott
Savasság
közepes
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica

Ország: Honduras

Farm: San Rafael

Fajta: Parainema

Magasság: 1300 m tengerszint felettimagasság.

Terület: Corquin, Copan

Savasság: közepes savtartalom

Csészelési pontszám: 85+

Feldolgozási módszer: mosott, meghosszabbított erjesztéssel

Ajánlott előkészítés: Szűrő

Norma Iris Fiallos a hondurasi Los Limos északnyugati részén található San Rafael Farm tulajdonosa. Norma a régió egyik leginnovatívabb termelője. Kiterjedt földjei vannak, ahol sokféle arabica fajtát termeszt. Farmját fenyőerdő veszi körül, ami befolyásolja a talaj savasságát és egyedi ízprofilt kölcsönöz a kávénak. A kávé végig árnyékban terem, így a gazda földjeinek csak egy töredékén található meg.

A teljes termés az Aruco malomba kerül, ahol gondosan összegyűjtik és a feldolgozás során tökéletes ellenőrzésnek vetik alá. Ez az ellenőrzés lehetővé teszi a következetes feldolgozást, és csökkenti a gazdára háruló kockázatot. A nedves malom 800 m tengerszint feletti magasságban található, ami a magasan fekvő gazdaságokhoz képest stabilizálja a szárítási folyamatot.

Miután a kávé megérkezik a malomba, a kávébabokat gondosan kiválogatják és osztályozzák a farmon alkalmazott feldolgozási folyamatnak és szintnek megfelelően. A kávébabokat megtisztítják, leöblítik és kiválogatják az éretlen és túlérett darabokat. A Paraneima fajtából származó tételünket például először hántolták, majd 72 órán át erjesztették. Ezután még egyszer alaposan megmosták, és minden pépet eltávolítottak belőle.
A kávét ezután afrikai ágyakon 20-30 napig szárították az időjárástól függően, amely óráról órára változik.

Az itteni termelők a mikro tételek árának 70%-át kapják meg már a kapunál.

Beansmith's
1573
499 Elemek

Adatlap

Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Mosott
Savasság
közepes
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica

Vélemények (0)