A weboldalunk megfelelő működéséhez (adatvédelmi beállítások)

A hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy az egész webhely javításán dolgozzunk, hogy ne kelljen állandóan bejelentkeznie, a keresések megfelelően működjenek, a személyre szabás pedig azt jelenti, hogy nem kap hirdetéseket olyan dolgokról, amelyek nem érdeklik, és amelyeket még soha nem látott. Ehhez szükségünk van az Ön hozzájárulására a sütik feldolgozásához. 

A "Megértettem" gombra kattintva Ön beleegyezik abba, hogy engedélyezzük harmadik féltől származó elemző és hirdetési sütik használatát.

Az Ön adatait tisztelettel kezeljük. Ön bármikor visszavonhatja vagy megváltoztathatja hozzájárulását. Köszönöm!

Megértettem Személyre szabott
Kiválasztott sütik elfogadása

Fiftybeans India Ratnagiri Estate, 200g

4 890 Ft
Adóval együtt

Frissen pörkölt kávé a brünni Fiftybeans kávépörkölőből.

Ízek.

Őrölt kávét szeretne?
Nincs raktáron
Fiftybeans

Többezer vásárló bizalma

Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött

Minden raktáron

 

Frissen pörkölt káve minden héten

Feldolgozási mód
Száraz
Savasság
közepes
Pörkölési szint
közepes
A kávé fa
100% Arabica

Fiftybeans: A kávé története Ashok Patre által

A Ratnagiri Farm védnökének, Damian Durdának köszönhetem, hogy ilyen tökéletes választékot kaptunk Indiából. Nagyon szépen köszönöm!

A farm története 1927-ig nyúlik vissza, ma pedig az ország egyik legmodernebb farmja. Persze, töltsünk magunknak egy csésze tiszta kávét. Gondoltad volna, hogy Indiában termesztik a legfinomabb kávét? Az ország valóban hatalmas mennyiségű alapkávét termel, de egy különleges kávét?!?!?

Ez a természetes anaerob erjesztési módszer rel feldolgozott tétel megmutatja, hogy India is tud valamit nyújtani a válogatott kávék világának.

A kézi szedés és válogatás után a munkások a cseresznyét rozsdamentes acéltartályokba helyezték, ahol levegő nélkül erjedni hagyták. Ez az erjesztési folyamat nagyon kellemes savasságot hozott a kávéba, amely a rózsaszín grapefruitra emlékeztet. A cseresznyét ezután vadonatúj szárítósátrakban, a gazdaság egyik legújabb beruházásában szárították. Ezeknek a sátraknak köszönhetően a kávé egyenletesen szárad, ami nagyon kellemes édességet, valamint az ízek és aromák nagyfokú tisztaságát eredményezi.

Pörkölt őszibarack, fekete tea, vanília, hibiszkusz és rózsaszín grapefruit várja Önt a csészében. Gyönyörűen iszik.

A kávé pörköléséhez egy Loring S15 Falcon pörkölőgépet használok, amely konvekciót, azaz forró levegőt használ a hőenergia elvezetésének fő forrásaként. Ez lehetővé teszi számomra, hogy nagyon pontosan dolgozzak ennek a kávénak az ízárnyalataival, és így meg tudom őrizni a magas lédússágot, de az édességet is.

Szűrőkávé esetén a kávét mindig legkorábban a pörköléstől számított 7 nap múlva használja fel. Ez megakadályozza a nemkívánatos keserű ízjegyek megjelenését.

A csomagolásba élelmiszeripari nitrogént kevernek, hogy lassítsák a kávébabok oxidációját, így a kávé még 45 nappal a pörkölés után is megőrzi jellegét.

Ország.

Magasság: 1300 m tengerszint felettimagasság.

Fajta: Catuai, Cauvery SLN9

Feldolgozás: természetes

Ízprofil: SÜLT BARACK - FEKETE TEA - VANÍLIA - HIBISZKUSZ - RÓZSASZÍN GRAPEFRUIT

Fiftybeans
1986

Adatlap

Feldolgozási mód
Száraz
Savasság
közepes
Pörkölési szint
közepes
A kávé fa
100% Arabica

Vélemények (0)