A weboldalunk megfelelő működéséhez (adatvédelmi beállítások)

A hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy az egész webhely javításán dolgozzunk, hogy ne kelljen állandóan bejelentkeznie, a keresések megfelelően működjenek, a személyre szabás pedig azt jelenti, hogy nem kap hirdetéseket olyan dolgokról, amelyek nem érdeklik, és amelyeket még soha nem látott. Ehhez szükségünk van az Ön hozzájárulására a sütik feldolgozásához. 

A "Megértettem" gombra kattintva Ön beleegyezik abba, hogy engedélyezzük harmadik féltől származó elemző és hirdetési sütik használatát.

Az Ön adatait tisztelettel kezeljük. Ön bármikor visszavonhatja vagy megváltoztathatja hozzájárulását. Köszönöm!

Megértettem Személyre szabott
Kiválasztott sütik elfogadása

✔ A Yerba társ elkészítési ideje: 1-2 perc

Térfogat: 350 ml (nem javasoljuk nagyobb kalabák használatát)

Mennyiség: 70g (kb. 1 / 2-2 / 3 tartály)

Utasítások a yerba mate elkészítésére a kalabase-ben

  1. Töltse fel a tartályt kb. 2/3 yerba matéig . 350 ml-re körülbelül 70 g yerba-mat tartalmaz.
  2. Öntsük a yerba mate tea kis részecskéit az aljára és az oldalára. Ehhez takarja le a tartályt a tenyerével, fordítsa vízszintes helyzetbe és óvatosan rázza meg. Ezután tegye vissza a tartályt eredeti helyzetébe úgy, hogy a yerba társ 45 ° -os szögben maradjon. Ez biztosítja, hogy a bombilla (szalma) ne duguljon el.
  3. Ezután tegye a bombillát (szalmát) abba a részbe, ahol nem maté .
  4. Először öntsön egy kevés (kb. 50 ° C) meleg vízzel, és hagyja, hogy teljesen átitassa a matét.
  5. Ezután adjon hozzá 70–80 ° C-os meleg vizet a bombilla helyéhez, és át tudja szívni a bombillát. Ne keverje az italt a víz újratöltése után.
  6. A fenékig ivás után többször feltöltheti a Yerba matét meleg vízzel .
  7. A tea első infúziója nagyon erős. Akkor csak élvezheti az italát.

!! TIPP KÖNNYEN ELKÉSZÍTÉSHEZ: A Yerba maté tea francia sajtóval is elkészíthető, leöntjük a yerba matét, forró vizet öntünk rá, és körülbelül egy perc múlva már csak van egy szitája, és kész.