A weboldalunk megfelelő működéséhez (adatvédelmi beállítások)

A hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy az egész webhely javításán dolgozzunk, hogy ne kelljen állandóan bejelentkeznie, a keresések megfelelően működjenek, a személyre szabás pedig azt jelenti, hogy nem kap hirdetéseket olyan dolgokról, amelyek nem érdeklik, és amelyeket még soha nem látott. Ehhez szükségünk van az Ön hozzájárulására a sütik feldolgozásához. 

A "Megértettem" gombra kattintva Ön beleegyezik abba, hogy engedélyezzük harmadik féltől származó elemző és hirdetési sütik használatát.

Az Ön adatait tisztelettel kezeljük. Ön bármikor visszavonhatja vagy megváltoztathatja hozzájárulását. Köszönöm!

Megértettem Személyre szabott
Kiválasztott sütik elfogadása

Francin Honduras Copan San Isidro kávé 250g

4 825 Ft
Adóval együtt

Kóstolja meg a prágai Kafe Francin pörkölő remek kávéját.

Ízvilág: kakaó, rum, eper, banán csokoládéban

Őrölt kávét szeretne?
Nincs raktáron

Többezer vásárló bizalma

Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött

Minden raktáron

 

Frissen pörkölt káve minden héten

Feldolgozási mód
Száraz
Savasság
magas
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica

Olvassa el, mit mond a Kafe Francin erről a kávéról:

Azanaerob kávéerjesztés már nem nagy újdonság. Ez egy kellemes csavar, és általában hasonló az alapja, de a csészében hangsúlyosabb gyümölcsösséggel és kakaó, likőr vagy whisky ízével. Igen... elég nehéz feladat nekünk, a pörkölő hősöknek felismerni, hogy az erjedés okozta extravagancia mikor még finom, kellemes, nem zavaró, és mikor ellenkezőleg, a második-harmadik korty után kezd az idegeinkre menni.... Hondurasból származó újdonságunk pontosan itt lépked, de elegánsan és méltóságteljesen, és szórakoztat minket jellegzetes és újszerű ízével. Amikor kiöntöd, egy egzotikus koktélban lesz részed! Néha elgondolkodunk, hogy mit írjunk, és milyen ízeket társítsunk melyik kávéhoz, de itt egyszerű, csokoládéval bevont banán, kakaó és rum! Egy nagyon jellegzetes íz és a kedvencünk az eredeti ízek terén!

Red Catuai

Feldolgozás: száraz módszer, anaerob erjesztés 282 órán át

Savasság: magas

Gazdálkodó: Osman René Romero Melgar , San Isidro

Magasság: 1200 - 1270 m tengerszint felett

Ízek: kakaó, rum, eper, banán csokoládéban

Alkalmas: szűrőkhöz, adagolóhoz, francia sajtóhoz

Francin Roasters
1723

Adatlap

Feldolgozási mód
Száraz
Savasság
magas
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica

Vélemények (0)