A weboldalunk megfelelő működéséhez (adatvédelmi beállítások)

A hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy az egész webhely javításán dolgozzunk, hogy ne kelljen állandóan bejelentkeznie, a keresések megfelelően működjenek, a személyre szabás pedig azt jelenti, hogy nem kap hirdetéseket olyan dolgokról, amelyek nem érdeklik, és amelyeket még soha nem látott. Ehhez szükségünk van az Ön hozzájárulására a sütik feldolgozásához. 

A "Megértettem" gombra kattintva Ön beleegyezik abba, hogy engedélyezzük harmadik féltől származó elemző és hirdetési sütik használatát.

Az Ön adatait tisztelettel kezeljük. Ön bármikor visszavonhatja vagy megváltoztathatja hozzájárulását. Köszönöm!

Megértettem Személyre szabott
Kiválasztott sütik elfogadása
A kávé gyümölcs

A kávé gyümölcs

Üzletünkben nagyon gyakran tapasztalhatjuk, hogy az ügyfelek frissen pörkölt kávét akarnak vásárolni, de nem akarják, hogy savanyú legyen . Úgy gondoljuk, hogy ezt az érzést minden ilyen új vásárló felépítette azáltal, hogy hosszú távon fogyasztott alacsony minőségű és régi kávét a kiskereskedelmi láncoktól. Az ilyen kávé valóban nem jó, cukor és tej nélkül szinte ihatatlan. De határozottan az íze nem tulajdonítható a kávé természetes savasságának.

Gondoltál már arra, hogy mi is a kávé? Gyümölcs.

Mondhatod, hogy a kávé csak kávé. A kávé egyszerűen gyümölcs. És mint a legtöbb gyümölcs, a kávé is megvan a természetes savtartalma val. Mintha nem. Ha erdei málnát vagy áfonyát szed, miközben sétál az erdőn, nem gondolta volna, hogy természetes enyhe savasságuk káros. Pontosan így van a kávéval is.

A jó kávét először ki kell egyensúlyozni.

A savtartalom enyhe árnyalatát mámorító édes utóízzel kell felváltani. Vásároljon frissen pörkölt kávét, aminek a felét megnyerte. Nézze meg, milyen ízeket és aromákat találhat egy csésze kávéban, és nem akarja csillapítani az ízét kávéját cukorral vagy tejjel . A természetes fény savassága olyan jó ízű lesz a frissen pörkölt babból készített kávéban, mintha egy falat a kedvenc nyári gyümölcséből.