A weboldalunk megfelelő működéséhez (adatvédelmi beállítások)

A hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy az egész webhely javításán dolgozzunk, hogy ne kelljen állandóan bejelentkeznie, a keresések megfelelően működjenek, a személyre szabás pedig azt jelenti, hogy nem kap hirdetéseket olyan dolgokról, amelyek nem érdeklik, és amelyeket még soha nem látott. Ehhez szükségünk van az Ön hozzájárulására a sütik feldolgozásához. 

A "Megértettem" gombra kattintva Ön beleegyezik abba, hogy engedélyezzük harmadik féltől származó elemző és hirdetési sütik használatát.

Az Ön adatait tisztelettel kezeljük. Ön bármikor visszavonhatja vagy megváltoztathatja hozzájárulását. Köszönöm!

Megértettem Személyre szabott
Kiválasztott sütik elfogadása

Fathers Coffee Colombia Inzá mosott 300g

6 715 Ft
Adóval együtt

Egy kávé, amely sima, kellemesen édes és a téli időjáráshoz illő.

Ízek: Narancs - Hársfavirág - Aszalt füge - csillagánizs

Őrölt kávét szeretne?
Raktáron > 5 db , kézbesítés az Ön számára 30.04.
Mennyiség

Többezer vásárló bizalma

Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött

Minden raktáron

 

Frissen pörkölt káve minden héten

Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Mosott
Savasság
közepes
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica

Ország .

Régió: Inzá, Cauca

Feldolgozóüzem: Regional Inzá

Magasság: 1800-2100 m tengerszint felettimagasság.

Fajta: Tabi, Pink Bourbon, Caturra és Colombia.

Feldolgozás: mosott

EZ A KÁVÉ KÜLÖNLEGES AZ APÁK SZÁMÁRA. MINDEN ELADOTT KÁVÉ UTÁN 2 DOLLÁRT ADOMÁNYOZNAK VISSZA (EGYET A VÁSÁRLÓKTÓL, EGYET TŐLÜK), HOGY NAPELEMES ÜVEGHÁZAKAT ÉPÍTSENEK A KÁVÉ SZÁRÍTÁSÁRA.

Az Inzá története 1577-ig nyúlik vissza, amikor Sancho García de Espino július 11-én megalapította az ASORCAFE-t. A cél az volt, hogy segítsék a helyi gazdákat és termelőket a finom kávé termesztésében és értékesítésében. Oktatást, fejlesztést biztosítottak számukra a gazdasági és szociális körülmények javítása érdekében Az egyesületnek jelenleg 290 tagja van.

Feldolgozás:

Az inzai termelők 1,8-2 hekt áros parcellákon dolgoznak, és 2100 m magasságig termesztenek kávét. A kávét hagyományosan mosott módszerrel dolgozzák fel. A szüret után a kávécseresznyét lehúzzák a héjától, és a környezettől függően 20-40 órán át erjesztik. Ezt követően a kávét megmossák, és az éretlen kávébabokat eltávolítják. Ezután parabolikus szárítókban 8-15 napig szárítják az időjárástól függően.

Fajták: A kávéfajták a következőek: A kávéfajták a következőek

A kávé általában magas savtartalmú, nádcukor ízű, a Puracé vulkán vulkanikus talajáról származó kávé. A Microlot Tierradentro arra törekszik, hogy e terület legjobbjait mutassa be. A kávé édesebb és virágosabb karakterű, ami a későbbi szüretelésnek köszönhető.

Father's Coffee Roastery
1878
19 Elemek

Adatlap

Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Mosott
Savasság
közepes
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica

Vélemények (0)