A weboldalunk megfelelő működéséhez (adatvédelmi beállítások)

A hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy az egész webhely javításán dolgozzunk, hogy ne kelljen állandóan bejelentkeznie, a keresések megfelelően működjenek, a személyre szabás pedig azt jelenti, hogy nem kap hirdetéseket olyan dolgokról, amelyek nem érdeklik, és amelyeket még soha nem látott. Ehhez szükségünk van az Ön hozzájárulására a sütik feldolgozásához. 

A "Megértettem" gombra kattintva Ön beleegyezik abba, hogy engedélyezzük harmadik féltől származó elemző és hirdetési sütik használatát.

Az Ön adatait tisztelettel kezeljük. Ön bármikor visszavonhatja vagy megváltoztathatja hozzájárulását. Köszönöm!

Megértettem Személyre szabott
Kiválasztott sütik elfogadása

GourmetCoffee Specialty - Brasil Honorio 250g

4 015 Ft
Adóval együtt

Egy ízletes eszpresszó az intenzív ízek és gazdag aromák tökéletes kombinációjával, amely a káprázatos ízek világába repíti Önt. Ízvilág: Szárított sárgabarack - mogyoró - kakaó

Őrölt kávét szeretne?
Raktáron > 5 db , kézbesítés az Ön számára 1.5.
Mennyiség

GourmetKava

Többezer vásárló bizalma

Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött

Minden raktáron

 

Frissen pörkölt káve minden héten

Ajánlott előkészítés
Espresso
Feldolgozási mód
Száraz
Savasság
alacsony
Pörkölési szint
közepes
A kávé fa
100% Arabica

Magasság: 1.100 - 1.300 m tengerszint felettimagasságban
Feldolgozási módszer: Természetes
Helyszín: Serra de Mantiqueira
Farm: Sitio Sertaozinho
Fajta: Acaia, Arara, Bourbon, Red Catuaí
Tulajdonos: Ricardo Luiz Honorio
Csomagolás: 250g
Pörkölő: Beansmith's

Mi a GourmetCoffee Specialty?

Ez egy igazi specialty kávé, amelyet a Beansmith válogatott pörkölői gondosan válogatnak és pörkölnek számunkra. Sokféle definíció létezik, az SCA (Select Coffee Association) egyik konkrétabb meghatározása szerint olyan kávékról van szó, amelyek egy szakmai értékelés során 100-ból legalább 80 pontot kaptak, és nincsenek pontosan megemlített ízhibák. Válogatott kávéink esetében is 100%-os átláthatóságot talál (farmok, importőr, pörkölő és kiskereskedő).

Miben különböznek a válogatott kávéink?

Ne számítson kifejezett keserűségre a kávéban, mivel ezek a kávék könnyebb pörkölésűek, mint a normál kávék. Ezeket a kávékat elsősorban eszpresszóhoz pörköljük, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek érdekesek egy mokkáskannában.

Mi ragadta meg a figyelmünket ebben a kávéban?

Portfóliónkból nem hiányozhat a hagyományosan csokoládés ízű eszpresszó kávé, amely az eszpresszó szerelmeseinek tetszeni fog, de automata kávégépekbe, sőt, moka-kannákba is alkalmas.

Elkészítési tipp

A pontos őrlési durvaságot nem írjuk le, mert minden őrlőnél másképp van, de próbáld meg úgy őrölni, hogy körülbelül azt kapd, amit mi alább. De ez tényleg egy a sokféle eset közül. Ez csak egyfajta kiindulási pont.

Ajánlott elkészítés 16g kávé / 35ml kimenet kb. 30s alatt.

Információk az importőrtől

Ricardo Luiz Honoria édesanyja egy hektár földdel kezdte, amit édesapjával együtt a jelenlegi 15 hektárra bővítettek. Megalkuvást nem ismerő munkájuk és a kávé iránti szenvedélyük arra ösztönözte őket, hogy továbbfejlesszék és kivételes tételeket állítsanak elő a Naturalból. Ma Ricardo a Sitio Sertaozinhón dolgozik apjával, feleségével és sógorával, és számos kiváló minőségű fajtát termeszt, mint például a Red Catuai, Bourbon, Acacai és Arara.

A szüret általában júniusban kezdődik és október körül ér véget. Mechanikus betakarítás és feldolgozás a termelékenység maximalizálása érdekében. A mai mechanikus betakarítógépeket úgy tervezték, hogy jobban reagáljanak. Ez azt jelenti, hogy a gazdaságok szelektíven csak az érett cseresznyét szüretelhetik le minden egyes menetben. A gazdaságok egyenetlen részein a cseresznyét kézzel szedik. A derricadeira (egyfajta gépi gereblye) rezgéssel szedi le az érett cseresznyét. Ezeknek az újabb, szelektívebb technológiáknak köszönhetően egyre több a minőségtudatos gazdaság. A szüret után a cseresznyét általában vékony rétegekben teraszokra helyezik, ahol napfényben és gyakori forgatás mellett szárítják.

GourmetKava
2481
450 Elemek

Adatlap

Ajánlott előkészítés
Espresso
Feldolgozási mód
Száraz
Savasság
alacsony
Pörkölési szint
közepes
A kávé fa
100% Arabica

Vélemények (0)