A weboldalunk megfelelő működéséhez (adatvédelmi beállítások)

A hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy az egész webhely javításán dolgozzunk, hogy ne kelljen állandóan bejelentkeznie, a keresések megfelelően működjenek, a személyre szabás pedig azt jelenti, hogy nem kap hirdetéseket olyan dolgokról, amelyek nem érdeklik, és amelyeket még soha nem látott. Ehhez szükségünk van az Ön hozzájárulására a sütik feldolgozásához. 

A "Megértettem" gombra kattintva Ön beleegyezik abba, hogy engedélyezzük harmadik féltől származó elemző és hirdetési sütik használatát.

Az Ön adatait tisztelettel kezeljük. Ön bármikor visszavonhatja vagy megváltoztathatja hozzájárulását. Köszönöm!

Megértettem Személyre szabott
Kiválasztott sütik elfogadása

GourmetCoffee Specialty - Indonézia Aulia Kahfi 250g

5 355 Ft
Adóval együtt

Egy kávé, amelyet érdemes megkóstolni. Íze még a legigényesebb kávérajongókat is kielégíti. Ízvilág: Áfonya - Portói bor - Panela

Őrölt kávét szeretne?
Raktáron > 5 db , kézbesítés az Ön számára 30.04.
Mennyiség

GourmetKava

Többezer vásárló bizalma

Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött

Minden raktáron

 

Frissen pörkölt káve minden héten

Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Anaerob
Savasság
magas
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica

Magasság: 1300-1600 m tengerszint felettimagasságban
Feldolgozási mód: anaerob természetes feldolgozás
Régió: Szumátra
Fajta: Abyssinia, Ateng, Caturra, Gayo, Timtim, Typica
Gazdaság: Rakyat Farm és kb. 15 szomszédos termelő
Tulajdonos: Aulia Kahpi
Csomagolás: 250g
Pörkölő: Beansmith's

Mi a GourmetCoffee Specialty?

Ez egy igazi kávéválaszték, amelyet a Beansmith válogatott pörkölői gondosan válogatnak és pörkölnek számunkra. Sokféle definíció létezik, az SCA (Select Coffee Association) egyik konkrétabb meghatározása szerint olyan kávékról van szó, amelyek egy szakmai értékelés során 100-ból legalább 80 pontot kaptak, és nincsenek pontosan megemlített ízhibák. Válogatott kávéink esetében is 100%-os átláthatóságot talál (farmok, importőr, pörkölő és kiskereskedő).

Miben különböznek a válogatott kávéink?

Ne számítson kifejezett keserűségre a kávéban, mivel ezek a kávék könnyebb pörkölésűek, mint a normál kávék. Általában több gyümölcsös ízt talál bennük. Minden kávénkat elsősorban otthoni főzésre szánjuk , mint filterkávét, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek érdekesek egy mokkáskannában.

Mi vonzott minket ehhez a kávéhoz?

Maga Indonézia érdekes célpont a válogatott kávék számára, és az anaerob erjesztésű kávé hiányzott a portfóliónkból. Mi az anaerob erjesztés dióhéjban? Az anaerob erjesztés az, amikor a kávécseresznyét oxigénhiányos környezetbe helyezik és ott erjesztik. Ez a folyamat a kávé számos ízét hozza ki. Így az így keletkező ízek meglehetősen vadak lehetnek. Akárhogy is, ezt a különlegességet érdemes kipróbálni.

Elkészítési tipp

Az őrlés pontos durvaságát nem írjuk le, mert minden őrlőnél másképp van, de megpróbálhatod úgy őrölni, hogy körülbelül azt kapd, amit mi az alábbiakban. De ez tényleg egy a sokféle eset közül. Ez csak egyfajta kiindulópont.

Csepegtetés 18g (60ml bloom), 250ml összesen 2,5 perc alatt.

Információk az importőrtől

Aulia örökölte a gazdaságot a családjától. De már egészen fiatal kora óta foglalkozik kávétermeléssel, mert mindig is nagy érdeklődést mutatott a finom kávé iránt. Amikor felnőtt, nem volt nagy kereslet a válogatott kávé iránt, ezért több évet töltött vesuvianit (Indocras) bányászattal és értékesítéssel.

Aulia kézzel szedi az érett vörös cseresznyét , vagy a helyi termelőktől vásárolja. A cseresznyét 24 órán át erjesztik, és a vizet 12 óránként cserélik. Az erjedés után a cseresznyét a teraszon szárítják. A cseresznyét gyakran gereblyézi, hogy egyenletesen száradjon.

GourmetKava
2259
456 Elemek

Adatlap

Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Anaerob
Savasság
magas
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica

Vélemények (0)