A weboldalunk megfelelő működéséhez (adatvédelmi beállítások)

A hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy az egész webhely javításán dolgozzunk, hogy ne kelljen állandóan bejelentkeznie, a keresések megfelelően működjenek, a személyre szabás pedig azt jelenti, hogy nem kap hirdetéseket olyan dolgokról, amelyek nem érdeklik, és amelyeket még soha nem látott. Ehhez szükségünk van az Ön hozzájárulására a sütik feldolgozásához. 

A "Megértettem" gombra kattintva Ön beleegyezik abba, hogy engedélyezzük harmadik féltől származó elemző és hirdetési sütik használatát.

Az Ön adatait tisztelettel kezeljük. Ön bármikor visszavonhatja vagy megváltoztathatja hozzájárulását. Köszönöm!

Megértettem Személyre szabott
Kiválasztott sütik elfogadása

16. számú szabványos magazin

3 190 Ft
Adóval együtt

AStandart magazin16. száma, a világ egyik legrangosabb kávémagazinja, amely cseh/szlovák, angol és japán nyelven jelenik meg, és több mint 60 országban forgalmazzák.

Nincs raktáron
Standart

Többezer vásárló bizalma

Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött

Minden raktáron

 

Frissen pörkölt káve minden héten

A Standart magazin aktuális száma, mint mindig, most is különböző témákkal, cikkekkel, esszékkel és interjúkkal jelentkezik. Az új számban az iparágunk előtt álló kihívásokkal foglalkozunk, amelyek ma sürgetőbbek, mint valaha.

A"Kávé" fejezetben folytatjuk a kávé és a teák összehasonlítását - ezúttal az extrakciós módszerekkel. Nézze meg a legnagyobb teatermelő, Srí Lanka történetét, amely a teaszuperhatalom cím megszerzése után a válogatott kávé felé fordítja figyelmét. Gyakran elfelejtjük, hogy a hulladék mennyisége egyenes arányban nő a kávé előállítási folyamatával; ezért javaslatot teszünk arra, hogyan lehet a kávéhulladékot a leghatékonyabban felhasználni. A fejezet végén Adrián Krišák megbeszéli velünk, hogy mi az oka annak, hogy az eszpresszóból eltűnik a gyümölcsösség, és ha azt hiszed, hogy ez csak az őrlő pörgésével függ össze, akkor tévedsz.

Az"Emberek" fejezet a kávé világát alkotó személyiségeket tárja fel. Ebben megismerkedhetünk Cole Torode kanadai barista mesterrel, aki bemutatja nekünk karrierjének kezdeteit, a versenyzést és a közvetlen kereskedelemmel kapcsolatos gondolatait. Ashley Rodriguez cikke a szabadúszó főnök szakmáját vizsgálja, és olyan tippeket és trükköket ad, amelyek segítettek neki tapasztalatot és önfegyelmet szerezni.

A "Világ" fejezetben megnézzük, milyen hagyományok teszik teljessé a kávéfogyasztás élményét a Balkánon, elutazunk a texasi Austinba, és elgondolkodunk azon, hogyan lehet a várost azzá a kávémekkává tenni, ami ma. Köszönjük szponzorunknak, az EUROSAI-nak, hogy lehetővé tette, hogy a Standard magazin 16. számában velük és az Öt elem filozófiájukkal együtt dolgozhassunk, felszerelhessük és oktathassuk a baristákat Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban. Mint mindig, most is örömmel hozzuk el ezt az eredeti szövegválogatást, valamint az egyedi illusztrációkat és fényképeket az Önök otthonába és a helyi kávézókba. Kellemes olvasást kívánunk!

Standart
1518 9771339821000

Vélemények (0)