Jordis kakaóbab 130g
Pörkölt kakaóbab - érdekes csemege. Kóstolja meg, miből készül a csokoládé.
Pörkölt kakaóbab - érdekes csemege. Kóstolja meg, miből készül a csokoládé.
A kosár üres
Akakaómassza a minőségi csokoládék alapanyaga, ez a csokoládé kivételes ecuadori kakaóbabból készül.
A kakaómassza pörköletlen kakaóbab speciális malmokban történő őrlésével készül, és körülbelül 50-55% kakaóvajat tartalmaz. A csokoládégyártásban használják, ez egy alapvető nyersanyag. Azonban főzésre és sütésre vagy közvetlen fogyasztásra is felhasználható.
Nyers termék, ezért előállítása nem haladja meg a 42°C-ot.
Összetevők: 100% nyers kakaómassza
Súly: 200 g
Tápértékek:
Tápértékek 100 g-onként
Energiaérték: 856 kcal / 2410 kj
Zsír: 52,41 g, ebből telített zsír: 31,11 g.
Szénhidrátok: 1,3 g, ebből cukrok 0,40 g
rost: 26,4 g, fehérje: 14,16 g
Só: 0,064 g
Pörkölt kakaóbab - érdekes csemege. Kóstolja meg, miből készül a csokoládé.
Pörkölt kakaóbab - érdekes csemege. Kóstolja meg, miből készül a csokoládé.
Mi lehetne kellemesebb egy csésze forró csokinál egy hosszú, nehéz nap után? Egy finom keverék forró ital készítéséhez.
Mi lehetne kellemesebb egy csésze forró csokinál egy hosszú, nehéz nap után? Egy finom keverék forró ital készítéséhez.
A száz a legtisztább dolog, amit a csokoládé világában létre lehet hozni. Az íze nem más, mint a babok minősége és a csokoládékészítő szakértelme.
A száz a legtisztább dolog, amit a csokoládé világában létre lehet hozni. Az íze nem más, mint a babok minősége és a csokoládékészítő szakértelme.
Madagaszkáron termesztettpörkölt kakaóbab. A babokat 67%-os étcsokoládéval vonják be.
Madagaszkáron termesztettpörkölt kakaóbab. A babokat 67%-os étcsokoládéval vonják be.