A kávé gyümölcs

A kávé gyümölcs

Üzletünkben nagyon gyakran tapasztalhatjuk, hogy az ügyfelek frissen pörkölt kávét akarnak vásárolni, de nem akarják, hogy savanyú legyen . Úgy gondoljuk, hogy ezt az érzést minden ilyen új vásárló felépítette azáltal, hogy hosszú távon fogyasztott alacsony minőségű és régi kávét a kiskereskedelmi láncoktól. Az ilyen kávé valóban nem jó, cukor és tej nélkül szinte ihatatlan. De határozottan az íze nem tulajdonítható a kávé természetes savasságának.

Gondoltál már arra, hogy mi is a kávé? Gyümölcs.

Mondhatod, hogy a kávé csak kávé. A kávé egyszerűen gyümölcs. És mint a legtöbb gyümölcs, a kávé is megvan a természetes savtartalma val. Mintha nem. Ha erdei málnát vagy áfonyát szed, miközben sétál az erdőn, nem gondolta volna, hogy természetes enyhe savasságuk káros. Pontosan így van a kávéval is.

A jó kávét először ki kell egyensúlyozni.

A savtartalom enyhe árnyalatát mámorító édes utóízzel kell felváltani. Vásároljon frissen pörkölt kávét, aminek a felét megnyerte. Nézze meg, milyen ízeket és aromákat találhat egy csésze kávéban, és nem akarja csillapítani az ízét kávéját cukorral vagy tejjel . A természetes fény savassága olyan jó ízű lesz a frissen pörkölt babból készített kávéban, mintha egy falat a kedvenc nyári gyümölcséből.