Jordis kakaóbab 130g
Pörkölt kakaóbab - érdekes csemege. Kóstolja meg, miből készül a csokoládé.
Pörkölt kakaóbab - érdekes csemege. Kóstolja meg, miből készül a csokoládé.
A kosár üres
Jordi csokoládé 2010 nyarán vette kezdetét Hradec Královéban, mint a Jordi csokoládé. A kemény munka és fejlesztés után a valódi csokoládé gyártás területén sikerült 2012 elején egy kis manufaktúrát kiépíteni a csokoládé gyártásra, a kakaóbabtól a táblás csokoládéig. A vásárlók növekvő érdeklődésének köszönhetően 2015-ben a manufaktúra átköltözött egy jóval nagyobb, több és erősebb gépekkel felszerelt helyiségekbe. Egy Jordi csokoládé elkészítése körülbelül 2 napot vesz igénybe. Jordi csokoládé számos díjat nyert a rangos nemzetközi versenyeken. Kínálatunkban számos ízesítésűt megtalál, de kakaóbab vagy forró csokoládé is megtalálható.
További információk a termékekről ebben a részben.
Pörkölt kakaóbab - érdekes csemege. Kóstolja meg, miből készül a csokoládé.
Pörkölt kakaóbab - érdekes csemege. Kóstolja meg, miből készül a csokoládé.
Mi lehetne kellemesebb egy csésze forró csokinál egy hosszú, nehéz nap után? Egy finom keverék forró ital készítéséhez.
Mi lehetne kellemesebb egy csésze forró csokinál egy hosszú, nehéz nap után? Egy finom keverék forró ital készítéséhez.
A száz a legtisztább dolog, amit a csokoládé világában létre lehet hozni. Az íze nem más, mint a babok minősége és a csokoládékészítő szakértelme.
A száz a legtisztább dolog, amit a csokoládé világában létre lehet hozni. Az íze nem más, mint a babok minősége és a csokoládékészítő szakértelme.
Madagaszkáron termesztettpörkölt kakaóbab. A babokat 67%-os étcsokoládéval vonják be.
Madagaszkáron termesztettpörkölt kakaóbab. A babokat 67%-os étcsokoládéval vonják be.
Az ilyen magas kakaótartalmú csokoládéban élvezheti a kakaóbab valódi ízét. Négyféle kakaóból áll. Íze egyszerre fűszeres, erős és játékos. A csokoládé szerelmesei és az igazi csokoládé ínyencek el lesznek ragadtatva. Egyszerűen Theobroma cacao!
Az ilyen magas kakaótartalmú csokoládéban élvezheti a kakaóbab valódi ízét. Négyféle kakaóból áll. Íze egyszerre fűszeres, erős és játékos. A csokoládé szerelmesei és az igazi csokoládé ínyencek el lesznek ragadtatva. Egyszerűen Theobroma cacao!
Agyömbér jó barátságban van a naranccsal, ami viszont jó barátságban van a csokoládéval. Az eredmény egy olyan íz-trió, amely az év bármely szakában jól jön. A csokoládéhoz jamaicai, grenadai és mexikói kakaóbabot használtak. A kakaó bölcsőjét egyszerűen ötvözik a Karib-tenger vibráló erejével és Ázsia fűszerességével.
Agyömbér jó barátságban van a naranccsal, ami viszont jó barátságban van a csokoládéval. Az eredmény egy olyan íz-trió, amely az év bármely szakában jól jön. A csokoládéhoz jamaicai, grenadai és mexikói kakaóbabot használtak. A kakaó bölcsőjét egyszerűen ötvözik a Karib-tenger vibráló erejével és Ázsia fűszerességével.
Közép-Amerika három sarkából származó babot használtak fel ennek a csokoládénak az elkészítéséhez. Az eredmény egy kiegyensúlyozott csokoládé, dohányos és rumos jegyekkel. A tetejére madagaszkári babdarabokat tettek, hogy még szórakoztatóbb legyen.
Közép-Amerika három sarkából származó babot használtak fel ennek a csokoládénak az elkészítéséhez. Az eredmény egy kiegyensúlyozott csokoládé, dohányos és rumos jegyekkel. A tetejére madagaszkári babdarabokat tettek, hogy még szórakoztatóbb legyen.
Szokatlan kombináció és mégis tiszta ízek. Ezért jött létre ez a kecsketejes tejcsokoládé. Nemcsak a laktózproblémákkal küzdők fogyaszthatják, hanem azok is, akik egy jó üveg borral együtt élvezik.
Szokatlan kombináció és mégis tiszta ízek. Ezért jött létre ez a kecsketejes tejcsokoládé. Nemcsak a laktózproblémákkal küzdők fogyaszthatják, hanem azok is, akik egy jó üveg borral együtt élvezik.