Tamper Motta 49mm rozsdamentes acél/fa
Motta professzionális kávépamper rozsdamentes acél talppal és fa fogantyúval. Átmérő: 49mm
Motta professzionális kávépamper rozsdamentes acél talppal és fa fogantyúval. Átmérő: 49mm
A kosár üres
Használja az Asobu Cold Brewer-t hideg vagy forró filterkávé készítéséhez. Alkalmas laza leveles tea készítésére is.
AzAsobu Cold Brewer egy nagyszerű eszköz a filteres kávé vagy laza tea készítéséhez papírszűrő használata nélkül, akár hidegen, akár forró italként.
A design nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem praktikus is. A Tritanból készült felső ( gőzölő ) tartályban szabályozhatja a maceráció mértékét. Az alsó, szigetelt tartályba történő szűrés után magával viheti az italát egy utazásra, és még néhány óra elteltével is megfelelő hőmérsékleten tartja az it alt.
ColdBrew készítéséhez. Minden 6 g kávéhoz adjon 100 ml vizet ( Maximális adag 54 g kávé / 900 ml víz). Tegye rá a fedelet, és zárja le a kupakot is a fedélen. Tárolja hűvös helyen, és hagyja megdermedni. 12-24 óra elteltével nyomja meg a gombot a szelep kioldásához, hogy a kávét az alsó tartályba szűrje. Ezután adjon hozzá jeget, és élvezze a frissítőt.
Aforró varinata esetében ugyanúgy készítse el, mint a hidegfőzetet, azzal a különbséggel, hogy forró vizet öntsön a főzetre, és hagyja, hogy 3-4 percig áztassa. Ezután nyomja meg a gombot, hogy a kávét az alsó tartályba szűrje.
Méret (h x d ): 35,56 x 13,69 cm
Anyag: rozsdamentes acél, Tritanum ( BPA nélküli, nagy ellenálló képességű műanyag)
Kapacitás: tartályonként legfeljebb 1 l
Melegen: 12 órán át eltartható
Hideg: 24 óráig eltartható