Fiftybeans Indonézia Sesongot 200g

6 345 Ft
Adóval együtt

Élvezze ezt a frissességgel teli gyümölcsbombát, amely lédús ízével elvarázsolja Önt.

Trópusi gyümölcsök - Őszibarack - Virágok - Kakaó

Őrölt kávét szeretne?
Raktáron > 5 db , kézbesítés az Ön számára 2.05.
Mennyiség

Fiftybeans

Többezer vásárló bizalma

Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött

Minden raktáron

 

Frissen pörkölt káve minden héten

Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Száraz
Savasság
magas
Pörkölési szint
világos
A kávé fa
100% Arabica

Mit mond Roman Nejedlý, a Fiftybeans pörkölője erről a kávéról?

Aulia Kahfi munkáskarrierjét ásványkincs-kutatóként kezdte, de ez megváltozott, amikor megörökölte a Rakyat kávéfarmot. Teljesen beleszeretett a válogatott kávéba, és ma már szenvedélyes farmer, aki kipróbálja a cseresznye feldolgozásának legújabb módszereit.

A kiválasztott tételt anaerob fermentációs módszerrel dolgozza fel. A szedés után a cseresznyét műanyag hordókba helyezik, ahol 24 órán át erjed. Az indonéziai magas páratartalom és hőmérséklet miatt a kávéshordóknak az erjedés alatt zárt, ellenőrzött hőmérsékletű helyiségben kell lenniük, különben a cseresznye károsodhat az alkohol képződésével.

A kávé pörkölése után egy Loring S15 Falcon pörkölőgépet használnak, amely a hőenergia elvezetésének fő forrásaként konvekciót, azaz forró levegőt használ. Ez lehetővé teszi, hogy ennek a kávénak az ízárnyalatait nagy pontossággal dolgozzuk ki, így sikerül megőrizni a kávé magas lédússágát és édességét.

A kávébabokat legkorábban 7 nappal a pörkölést követően használja fel. Az 1. felbontás után javasoljuk, hogy a keserű ízjegyek elkerülése érdekében legalább 4 órán át "szellőztesse" a kávépakettet.

Ország.

Magasság: 1300 m tengerszint felettimagasság.

Fajta: Mix

Feldolgozás: természetes

Fiftybeans
1986
489 Elemek

Adatlap

Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Száraz
Savasság
magas
Pörkölési szint
világos
label
A kávé fa
100% Arabica

Vélemények (0)