A kosár üres
KÁVÉK
Fiftybeans Indonézia Sesongot 200g
Élvezze ezt a frissességgel teli gyümölcsbombát, amely lédús ízével elvarázsolja Önt.
Trópusi gyümölcsök - Őszibarack - Virágok - Kakaó
Többezer vásárló bizalma
Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött
Minden raktáron
Frissen pörkölt káve minden héten
- Ajánlott előkészítés
- Filter
- Feldolgozási mód
- Száraz
- Savasság
- magas
- Pörkölési szint
- világos
- A kávé fa
- 100% Arabica
Mit mond Roman Nejedlý, a Fiftybeans pörkölője erről a kávéról?
Aulia Kahfi munkáskarrierjét ásványkincs-kutatóként kezdte, de ez megváltozott, amikor megörökölte a Rakyat kávéfarmot. Teljesen beleszeretett a válogatott kávéba, és ma már szenvedélyes farmer, aki kipróbálja a cseresznye feldolgozásának legújabb módszereit.
A kiválasztott tételt anaerob fermentációs módszerrel dolgozza fel. A szedés után a cseresznyét műanyag hordókba helyezik, ahol 24 órán át erjed. Az indonéziai magas páratartalom és hőmérséklet miatt a kávéshordóknak az erjedés alatt zárt, ellenőrzött hőmérsékletű helyiségben kell lenniük, különben a cseresznye károsodhat az alkohol képződésével.
A kávé pörkölése után egy Loring S15 Falcon pörkölőgépet használnak, amely a hőenergia elvezetésének fő forrásaként konvekciót, azaz forró levegőt használ. Ez lehetővé teszi, hogy ennek a kávénak az ízárnyalatait nagy pontossággal dolgozzuk ki, így sikerül megőrizni a kávé magas lédússágát és édességét.
A kávébabokat legkorábban 7 nappal a pörkölést követően használja fel. Az 1. felbontás után javasoljuk, hogy a keserű ízjegyek elkerülése érdekében legalább 4 órán át "szellőztesse" a kávépakettet.
Ország.
Magasság: 1300 m tengerszint felettimagasság.
Fajta: Mix
Feldolgozás: természetes