Fathers Coffee, Indonézia - Pegasing Anaerobic

6 960 Ft
Adóval együtt

Kóstolja meg a nagyszerű indonéziai kávét - Pegasing Anaerobicot a válogatott kávé, a Father's Coffee ostravai pörkölőjéből.

Profil: ANANÁSZ - PAPAYA - RUMKRÉMES UTÓÍZE

Őrölt kávét szeretne?
Nincs raktáron

Többezer vásárló bizalma

Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött

Minden raktáron

 

Frissen pörkölt káve minden héten

Feldolgozási mód
Savasság
közepes
Pörkölési szint
közepes
A kávé fa
100% Arabica

A Hendra úr és családja tulajdonában lévő mosóállomás és farm egyedülálló a Pegasing területén, amely a kávé nedves konvekciós feldolgozásáról ismert. A család 2006-ban költözött a területre, amikor is földet vásároltak és kávétermesztésbe kezdtek.

Hamarosan elkezdtek kutatni a régi szakirodalomban, és információkat gyűjtöttek más indonéziai gazdáktól, akik a mosott módszertől eltérő módszerrel dolgozták fel kávéjukat. Szerették volna kiemelni a kávé egyedi ízjegyeit, és 2010 óta kísérleteznek a feldolgozással. Beruházást eszközöltek, és most már akár 10 különböző módon dolgozzák fel a kávét. Létrehoztak egy faiskolát is, ahol az Abyssinia fajtát termesztik, amely az első fajta volt, amelyet Indonéziában termesztettek.

Ezt a kávét anaerob módon dolgozták fel:

A kávécseresznyét műanyag zacskókba helyezték, ahol 48 órán keresztül levegő nélkül erjedt. A szárítást 20-25 napon keresztül, emelt ágyásokon végezték, szabályozott hőmérsékletű szárítósátorban, rendszeres rotáció mellett. A kávét ezután kétszer válogatták egy "sűrűségi asztalon", amely segít eltávolítani az éretlen cseresznyéket, majd végül még kétszer kézzel szüretelték.

Ország.

Régió: Pegasing

Farm: Pegasing csapat

Magasság: 1300 - 1500 m tengerszint felettimagasság.

Hatótávolság: Fajták keveréke

Feldolgozás: Anaerob maceráció

Felhasználás: Szűrt kávé

Father's Coffee Roastery
1630

Adatlap

Feldolgozási mód
Savasság
közepes
Pörkölési szint
közepes
A kávé fa
100% Arabica

Vélemények (0)