⚡Vasárnapig, 11.10-ig a Kaffia mérlegek 15% kedvezménnyel, ne hagyja ki ⚡
A kosár üres
-
KÁVÉK
- A mi Gourmet kávénk
- GourmetKáva Specialty
- Specialty Coffee
- Újratölthető kapszulák
- Kávé előfizetés
- Barista tej alternatívák
- Koffeinmentes kávék
- BeanSmith's
- Dos Mundos
- Father's Coffee Roastery
- Francin Roasters
- Mamacoffee
- The Naughty Dog
- Nordbeans
- Nespresso® kapszulák
- Trung Nguyen
- Zöld kávék (nem pörkölt)
- Kávédarálók
-
ALTERNATÍV ELKÉSZÍTÉS
- KÁVÉGÉPEK
-
Tartozékok
- CSOKOLÁDÉK
- Teák
- LEÉRTÉKELVE
- Cégeknek
-
A vásárlásról
- Szállítás és fizetés
- Kávé üzlet Prága - Vinohrady
- Outlet Prague - Karlín, Csehország
- Reklamáció,sérült árú, visszaküldés
- Használati utasítások
- Karácsonyi időszak, olvass tovább!
- Panaszkezelési eljárás
- Személyes adatok védelme
- Általános vásárlási feltételek
- A webáruház használati feltételei
- Elektromos / akkumulátor-visszavétel
- Köpölyözés / kávékóstoló a GourmetKava.cz oldalon
- Toate mărcile
-
A kávéról
-
Cikkek a kávéról
- A mi kávénk, miért tölünk?
- Könnyű vagy sötét kávé pörkölés
- Az Arabica kávé összehasonlítása Robusta kávé
- Trung Nguyen kávé, remek vietnami kávé
- Zöld kávé - a pörtetlen kávé hatása
- A kávé története
- A kávéfák fajtái és a kávétermesztés
- Fair trade kávé
- Biokávé
- Hogyan és hol termesztik a kávét?
- Oldható kávé előállítása
- Cibet kávé
- Kávé savasság, mi okozza
- 17 érdekes dolog a kávéval kapcsolatban, amelyet nem tud
- Rakott és török kávé
- Koffeinmentes kávé
- A kávé pörkölésének módjai
- Hogyan tároljuk a kávét és a leggyakoribb hibák
- Kávé mint műtrágya, logr trágyázáshoz és komposztáláshoz
- A 3 legdrágább kávé a világon
- A világ legerősebb kávéja
- Reishi kávé
- Kávé piccolo vagy koffein yetti
- Festés kávéval
-
Kávé készítés
- French Press
- hideg főzés (hideg kávé)
- Kávé készítése egy mokka teáskannában
- Kávéfőző csészében
- Kávékészítés vákuumkannában
- Filteres kávé
- Espresso - teljes kézikönyv
- Kávékészítés az Aeropress-ben
- Zöld kávé elkészítése pörköléssel
- Vietnami kávé elkészítése
- Hogyan töltse meg az újratölthető kapszulákat kávéval?
- Espresso italok
- Chemex
- Jeges kávé 6 módon
- Hogyan kell a kávéfőzőt meszmentesíteni
- Ízek a kávéhoz
- 7 leggyakoribb hiba a kávéfőzés során
- Urnex Cafiza - utasítások a kávéfőző tisztításához
- Flat white kávé elkészítése
- Kávé frappé elkészítése
- Batch kávé készítése
- Eszpresszó-tonik kávé elkészítése
- Cappuccino kávé készítése
- Caffe latte kávé elkészítése
- Latte macchiato kávé készítése
- Espresso macchiato elkészítése
- Ristretto kávé elkészítése
- Espresso doppio kávé elkészítése
- Americano kávé elkészítése
- Lungo kávé elkészítése
- Házi cupping készítése - kávékóstolás
- Hogyan kell őrölni a kávét őrlő nélkül
- Hogyan válasszunk
-
Kávé és egészség
- Böjt és kávé
- Kávé és csontritkulás
- Kávéallergia
- Kávé és cukorbetegség
- A kávé és a prosztata
- Kávé és epehólyag
- Kávé és máj
- Kávé és hasmenés
- Kávé és magas nyomás
- Kávé a haj és a bőr számára
- Kávézás éhgyomorra
- Kávé terhesség és szoptatás alatt
- Kávé, koffein és munkahatékonyság
- Kávé és koleszterin?
- Kávé és arthritis
- Tea készítése
- Tea és egészség
- Cikkek a teáról
-
Cikkek a kávéról
KÁVÉK
Fiftybeans Colombia Sebastian Ramiréz, 200g
Ez az eperbomba megzavarja érzékeit.
Íz: eper - GYÜMÖLCSÖK - ÁFONYA - MÁLNA
Értékelések Arukereso 4.6/5
Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött
Minden raktáron
Frissen pörkölt káve minden héten
- Ajánlott előkészítés
- Filter
- Feldolgozási mód
- Honey
- Savasság
- közepes
- A kávé fa
- 100% Arabica
- Pörkölés dátuma
Mit mond erről a kávéról Roman Nejedlý, a Fiftybeans pörkölője?
Én határozottan nem vagyok a konzervatív "kávé ízek" híve. Ezért a Fiftybeans menüben mindig a megszokottól némileg eltérő kávéajánlatot talál. Ez a szénsavas macerációs módszerrel, gyümölcsforrázattal feldolgozott Castillo tétel a legvadabb, amit valaha sütöttem. Valójában ez már szinte nem is kávé. Vagy van? Sebastian El Placer farmján a szelektív kávé világának legújabb tudását ülteti át a gyakorlatba. A gyümölcsforrázat , ahogy a kávécseresznye gyümölcsökkel együtt történő erjesztését nevezik, egészen a közelmúltig tabunak számított. Minden bizonnyal sok olyan véleményt fog találni erről a feldolgozási módszerről, amely elutasítja. Csak ennyit tudok mondani: valószínűleg ez a legjobb kávé, amit valaha ittam!
Nem mondom el, hogy a szamócával és áfonyával együtt történő erjesztésnek köszönhetően ennek a kávénak eper, gyümölcscukor íze van, vagy feltűnően emlékeztet a legendás Tubble gumira . Hogy lédús, édes, fantasztikus utóíze van... Úgysem hiszi el. EZT A KÁVÉT KELL PRÓBÁLNI!
Wonderbeans – Csoda, vagy csoda. Ez leírja ezeknek a kávéknak az ízeit és aromáit. Ennek a projektnek az a célja, hogy megtaláljuk a legjobb kávékat a világ minden tájáról, és felajánljuk azokat Önnek, fantasztikus ügyfeleinknek. A kávé a gasztronómia szerves részévé vált, és ezzel a projekttel is tisztelegek előtte.
Ennek a kávénak a pörköléséhez egy Loring S15 Falcon pörkölőt használok, amely a hőenergia terjedésének fő forrása a konvekció, azaz a forró levegő. Lehetővé teszi, hogy nagyon pontosan dolgozzak ennek a kávénak az ízárnyalataival, és így megőrizhetem a lédússág, de az édesség magas szintjét is. Szűrt kávé elkészítéséhez mindig használja fel a babot legalább 7 nappal a pörkölés dátuma után. Az 1. felbontás után legalább 4 percig hagyja "kiszellőztetni" a csomagot órával a kávéfőzés megkezdése előtt. Elkerülheti a nem kívánt keserű jegyeket az ízben.
A csomagolás élelmiszer-minőségű nitrogénnel van átitatva, hogy lassítsa a bab oxidációját, így a kávé a pörköléstől számított 45 napig ipo megőrzi karakterét.
Ország: Kolumbia
Tengerszint feletti magasság: 1750 méter
Fajta: Caturra
Feldolgozás: méz
Ízprofil: EPER - GYÜMÖLCSEK - ÉDES - LÉDÉS