Fiftybeans Colombia Sebastian Ramiréz, 200g

7 960 Ft
Adóval együtt

Ez az eperbomba megzavarja érzékeit.

Íz: eper - GYÜMÖLCSÖK - ÁFONYA - MÁLNA

Őrölt kávét szeretne?
Nincs raktáron
Fiftybeans

Értékelések Arukereso 4.6/5

Ingyenes szállítás 31 000Ft rendelés fölött

Minden raktáron

 

Frissen pörkölt káve minden héten

Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Honey
Savasság
közepes
A kávé fa
100% Arabica
Pörkölés dátuma

Mit mond erről a kávéról Roman Nejedlý, a Fiftybeans pörkölője?

Én határozottan nem vagyok a konzervatív "kávé ízek" híve. Ezért a Fiftybeans menüben mindig a megszokottól némileg eltérő kávéajánlatot talál. Ez a szénsavas macerációs módszerrel, gyümölcsforrázattal feldolgozott Castillo tétel a legvadabb, amit valaha sütöttem. Valójában ez már szinte nem is kávé. Vagy van? Sebastian El Placer farmján a szelektív kávé világának legújabb tudását ülteti át a gyakorlatba. A gyümölcsforrázat , ahogy a kávécseresznye gyümölcsökkel együtt történő erjesztését nevezik, egészen a közelmúltig tabunak számított. Minden bizonnyal sok olyan véleményt fog találni erről a feldolgozási módszerről, amely elutasítja. Csak ennyit tudok mondani: valószínűleg ez a legjobb kávé, amit valaha ittam!

Nem mondom el, hogy a szamócával és áfonyával együtt történő erjesztésnek köszönhetően ennek a kávénak eper, gyümölcscukor íze van, vagy feltűnően emlékeztet a legendás Tubble gumira . Hogy lédús, édes, fantasztikus utóíze van... Úgysem hiszi el. EZT A KÁVÉT KELL PRÓBÁLNI!

Wonderbeans – Csoda, vagy csoda. Ez leírja ezeknek a kávéknak az ízeit és aromáit. Ennek a projektnek az a célja, hogy megtaláljuk a legjobb kávékat a világ minden tájáról, és felajánljuk azokat Önnek, fantasztikus ügyfeleinknek. A kávé a gasztronómia szerves részévé vált, és ezzel a projekttel is tisztelegek előtte.

Ennek a kávénak a pörköléséhez egy Loring S15 Falcon pörkölőt használok, amely a hőenergia terjedésének fő forrása a konvekció, azaz a forró levegő. Lehetővé teszi, hogy nagyon pontosan dolgozzak ennek a kávénak az ízárnyalataival, és így megőrizhetem a lédússág, de az édesség magas szintjét is. Szűrt kávé elkészítéséhez mindig használja fel a babot legalább 7 nappal a pörkölés dátuma után. Az 1. felbontás után legalább 4 percig hagyja "kiszellőztetni" a csomagot órával a kávéfőzés megkezdése előtt. Elkerülheti a nem kívánt keserű jegyeket az ízben.

A csomagolás élelmiszer-minőségű nitrogénnel van átitatva, hogy lassítsa a bab oxidációját, így a kávé a pörköléstől számított 45 napig ipo megőrzi karakterét.

Ország: Kolumbia

Tengerszint feletti magasság: 1750 méter

Fajta: Caturra

Feldolgozás: méz

Ízprofil: EPER - GYÜMÖLCSEK - ÉDES - LÉDÉS

Fiftybeans
2093

Adatlap

Ajánlott előkészítés
Filter
Feldolgozási mód
Honey
Savasság
közepes
label
A kávé fa
100% Arabica
Pörkölés dátuma

Vélemények (0)