Ajala forró csokoládé - Elixír 250g
Élvezze azt a fajta csokoládét, amelyet a maják szerettek, folyékony és valódi .
70 acao 100% Szerelem :)
Élvezze azt a fajta csokoládét, amelyet a maják szerettek, folyékony és valódi . 70 acao 100% Szerelem :)
⚡A héten 15% kedvezménnyel vannak a Kaffia mokkás edények , ne habozz⚡
A kosár üres
Az első országok között volt Csehszlovákia a világ harmadik legnagyobb kakaófeldolgozója. Pontosan erre az időszakra és hagyományra törekszik a cseh kézműves csokoládé üzletek létrehozás.
A gyártási folyamat a kakaóbab megvásárlásával kezdődik mégpedig közvetlenül a termelőktől vagy a kis szövetkezetektől. Ezután ezeket babokat kézzel átválogatják, hogy a csokoládéban csakis a legjobbak legyenek. Alapos vizsgálat után a babokat pörkölik, meghámozzák és őrölik. Az őrlés után jó, ha a csokoládét több hétig pihenni hagyják. Ezt követi a melegítő, lehűlő és újra felmelegítő művelet (temperálás), amely egyesíti a csokoládé vaj kristályszerkezetét és a csokoládé sima felületet kap, ami megfelelő törést (roppanós) és tartósságot eredményez. Ezt követően a csokoládét öntőformákba töltik majd ezt követi a hűtés és végül a kézzel való csomagolás. Ez egy tökéletes degusztációs élmény, élvezze!
További információk a termékekről ebben a részben.Alkategóriák
Élvezze azt a fajta csokoládét, amelyet a maják szerettek, folyékony és valódi .
70 acao 100% Szerelem :)
Élvezze azt a fajta csokoládét, amelyet a maják szerettek, folyékony és valódi . 70 acao 100% Szerelem :)
Ajándékozza meg szeretteit kiváló minőségű bio csokoládéval Chocolates Solé. Tökéletes választás minden ínyencnek, vagy azoknak, akik meg akarják mutatni, milyen az igazi csokoládé íze :) A készlet 4 darabot tartalmaz.
Ajándékozza meg szeretteit kiváló minőségű bio csokoládéval Chocolates Solé. Tökéletes választás minden ínyencnek, vagy azoknak, akik meg akarják mutatni, milyen az igazi csokoládé íze :) A készlet 4 darabot tartalmaz.
Kakaópor jellegzetes ízzel és aromával. Hideg és meleg ételekhez egyaránt alkalmas. Alkalmas forró kakaóhoz és turmixokhoz.
Kakaópor jellegzetes ízzel és aromával. Hideg és meleg ételekhez egyaránt alkalmas. Alkalmas forró kakaóhoz és turmixokhoz.
Magas százalékos 55%-os praliné tejcsokoládé. A csokoládé és a praliné finom keveréke. A praliné ebben a csokoládéban mogyoró cukorral történő pirításával készül.
Magas százalékos 55%-os praliné tejcsokoládé. A csokoládé és a praliné finom keveréke. A praliné ebben a csokoládéban mogyoró cukorral történő pirításával készül.
Chocolate Solé - 56 bio csokoládé fahéjjal - a legfinomabb kakaó és a fahéj egzotikus ízének kombinációja izgalmas élménytnyújt.
Chocolate Solé - 56 bio csokoládé fahéjjal - a legfinomabb kakaó és a fahéj egzotikus ízének kombinációja izgalmas élménytnyújt.
Ennek a prémium csokoládénak a fő összetevője a Dominikai Köztársaságból származó kakaó, amelyet nádcukor és vanília egészít ki az autentikus íz megteremtése érdekében.
Ennek a prémium csokoládénak a fő összetevője a Dominikai Köztársaságból származó kakaó, amelyet nádcukor és vanília egészít ki az autentikus íz megteremtése érdekében.
Bio csokoládé 56% kakaótartalommal és gyömbérrel. Az egzotikus ízek káprázatos harmóniája, amely gyönyörködtetni fogja az érzékeit.
Bio csokoládé 56% kakaótartalommal és gyömbérrel. Az egzotikus ízek káprázatos harmóniája, amely gyönyörködtetni fogja az érzékeit.
Chocolates Solé - 56% bio csokoládé citrommal. Finom citromos jegyek az étcsokoládéban.
Chocolates Solé - 56% bio csokoládé citrommal. Finom citromos jegyek az étcsokoládéban.
Chocolate Solé - 56% bio csokoládé naranccsal. Kóstolja meg a legjobb karibi kakaót egy csipetnyi mediterrán naranccsal.
Chocolate Solé - 56% bio csokoládé naranccsal. Kóstolja meg a legjobb karibi kakaót egy csipetnyi mediterrán naranccsal.
Nagy kakaóbabtartalmú, narancs ízű étcsokoládé a cukrot kerülő ínyencek számára. A csokoládé cukorbetegeknek és a színtelen ízek kedvelőinek is alkalmas.
Nagy kakaóbabtartalmú, narancs ízű étcsokoládé a cukrot kerülő ínyencek számára. A csokoládé cukorbetegeknek és a színtelen ízek kedvelőinek is alkalmas.
Magas kakaóbabtartalmú étcsokoládé azok számára, akik kerülik a cukrot.
Magas kakaóbabtartalmú étcsokoládé azok számára, akik kerülik a cukrot.
Ez a kivételes csokoládé a prémium dominikai kakaót (73% ) Brazíliából származó természetes nádcukorral és a szárított chili fűszeres ízével ötvözi.
Ez a kivételes csokoládé a prémium dominikai kakaót (73% ) Brazíliából származó természetes nádcukorral és a szárított chili fűszeres ízével ötvözi.
Az intenzív étcsokoládé (73%) és az ízletes bio manduladarabok kombinációja. Nagyobb csomagolás a nagyobb élvezetért. ♥
Az intenzív étcsokoládé (73%) és az ízletes bio manduladarabok kombinációja. Nagyobb csomagolás a nagyobb élvezetért. ♥
Solé- 73% bio csokoládé olívaolajjal. A Földközi-tenger friss illata. Ez a csokoládé extra szűz olívaolajjal.
Solé- 73% bio csokoládé olívaolajjal. A Földközi-tenger friss illata. Ez a csokoládé extra szűz olívaolajjal.
Kiegyensúlyozott bio csokoládé magas kakaótartalommal(73%) a Dominikai Köztársaságból, cukor helyett agavésziruppal felfrissítve. Kényeztesse magát ezzel a csokoládés élménnyel.
Kiegyensúlyozott bio csokoládé magas kakaótartalommal(73%) a Dominikai Köztársaságból, cukor helyett agavésziruppal felfrissítve. Kényeztesse magát ezzel a csokoládés élménnyel.
Chocolates Solé - 86% BIO csokoládé az igazi ínyenceknek. A hagyományos és a bio csokoládé tökéletes kombinációja.
Chocolates Solé - 86% BIO csokoládé az igazi ínyenceknek. A hagyományos és a bio csokoládé tökéletes kombinációja.
Az intenzív ízek és a minőség minden kedvelőjének. Ez a 94%-os csokoládé ízletes keserűségével és kiváló minőségével vonzza az érdeklődőket. Merüljön el a végső élményben és élvezze ezt a csokoládét.
Az intenzív ízek és a minőség minden kedvelőjének. Ez a 94%-os csokoládé ízletes keserűségével és kiváló minőségével vonzza az érdeklődőket. Merüljön el a végső élményben és élvezze ezt a csokoládét.
Egyedülálló 100%-os fekete "csokoládé", amely kizárólag dominikai fair trade bio kakaóból származó kakaómasszát tartalmaz. Intenzív íze a tiszta kakaóbab ízének igazi szerelmeseinek szól, akik kis falatokban élvezik.
Egyedülálló 100%-os fekete "csokoládé", amely kizárólag dominikai fair trade bio kakaóból származó kakaómasszát tartalmaz. Intenzív íze a tiszta kakaóbab ízének igazi szerelmeseinek szól, akik kis falatokban élvezik.
A fehér csokoládé! Próbálja ki ezt a friss, édes és hagyományos változatot bio minőségben.
A fehér csokoládé! Próbálja ki ezt a friss, édes és hagyományos változatot bio minőségben.
A vaníliával illatosított finom fehér csokoládé joghurttal és eperrel kombinálva a fehér csokoládé szerelmeseinek csemege.
A vaníliával illatosított finom fehér csokoládé joghurttal és eperrel kombinálva a fehér csokoládé szerelmeseinek csemege.
Élvezze a csokoládé és az enyhén pörkölt mogyoró simogató ízével tökéletesen krémes élvezetet.
48 ACAO 100% SZERELEM
Élvezze a csokoládé és az enyhén pörkölt mogyoró simogató ízével tökéletesen krémes élvezetet. 48 ACAO 100% SZERELEM
A Chocolate Poppy and Cherry illata olyan, mint egy nyári kerté, íze pedig olyan, mint a nagyilegjobb mákos süteménye.
56ACAO 100% SZERELEM
A Chocolate Poppy and Cherry illata olyan, mint egy nyári kerté, íze pedig olyan, mint a nagyilegjobb mákos süteménye. 56ACAO 100% SZERELEM
A legfinomabb kakaóbabok és a kókusz krémes íze együttesen egy rendkívüli krémes élményt nyújtanak.
55 acao 100% Szerelem :)
A legfinomabb kakaóbabok és a kókusz krémes íze együttesen egy rendkívüli krémes élményt nyújtanak. 55 acao 100% Szerelem :)
Finom csokoládéba rejtettkarácsonyi aromák. A kardamom, a gyömbér és a fahéj felmelegíti a lelket!
67 acao 100% Szerelem :)
Finom csokoládéba rejtettkarácsonyi aromák. A kardamom, a gyömbér és a fahéj felmelegíti a lelket! 67 acao 100% Szerelem :)
A tavasz az élet ünnepe, a természet felébred a téli álom után, és minden újra életre kel. Ez a csokoládé tele van élettel.
70 acao 100% Szerelem :)
A tavasz az élet ünnepe, a természet felébred a téli álom után, és minden újra életre kel. Ez a csokoládé tele van élettel. 70 acao 100% Szerelem :)
A cseh doubleshot pörkölőüzemfrissen pörkölt kávéja nagyon kiegyensúlyozott és finom kombinációt alkot az Ajala csokoládéval.
70 acao 100% Szerelem :)
A cseh doubleshot pörkölőüzemfrissen pörkölt kávéja nagyon kiegyensúlyozott és finom kombinációt alkot az Ajala csokoládéval. 70 acao 100% Szerelem :)
A legjobb minőségű kakaóbabból készült csokoládé.
70 acao 100% Szerelem :)
A legjobb minőségű kakaóbabból készült csokoládé. 70 acao 100% Szerelem :)
8 fantáziadús praliné kis Cappuccino csészékformájában, sötét gourmet csokoládéból, kávé ganache-val töltve és fehér csokoládéval díszítve. Michel Cluizel mesteri újítása!
8 fantáziadús praliné kis Cappuccino csészékformájában, sötét gourmet csokoládéból, kávé ganache-val töltve és fehér csokoládéval díszítve. Michel Cluizel mesteri újítása!
Kiváló minőségű, 65%-os tejcsokoládé, ritka mexikói kakaóbabból.
Kiváló minőségű, 65%-os tejcsokoládé, ritka mexikói kakaóbabból.
100%-os csokoládé, amelyet a Madagaszkáron termesztett aromás Criollo fajta kakaóbabjából készítenek. 2009-ben ezüstérmet kapott a londoni Csokoládé Akadémián.
100%-os csokoládé, amelyet a Madagaszkáron termesztett aromás Criollo fajta kakaóbabjából készítenek. 2009-ben ezüstérmet kapott a londoni Csokoládé Akadémián.
A Lovechock termékek 100 IO, gluténmentes, finomított cukormentes, tejmentes, vegetáriánus és vegán étrendhez is alkalmasak, és nem utolsósorban környezetbarátok.
A Lovechock termékek 100 IO, gluténmentes, finomított cukormentes, tejmentes, vegetáriánus és vegán étrendhez is alkalmasak, és nem utolsósorban környezetbarátok.
A Lovechock termékek 100 IO, gluténmentes, finomított cukormentes, tejmentes, vegetáriánus és vegán étrendhez is alkalmasak, és nem utolsósorban környezetbarátok.
A Lovechock termékek 100 IO, gluténmentes, finomított cukormentes, tejmentes, vegetáriánus és vegán étrendhez is alkalmasak, és nem utolsósorban környezetbarátok.
85%-os csokoládé, amelyet az afrikai és közép-amerikai kakaóbabok gondosan válogatott keverékéből készítenek. Intenzív, mégis finom csokoládé, kellemesen kiegyensúlyozott ízzel.
85%-os csokoládé, amelyet az afrikai és közép-amerikai kakaóbabok gondosan válogatott keverékéből készítenek. Intenzív, mégis finom csokoládé, kellemesen kiegyensúlyozott ízzel.
Finom 75%-os étcsokoládé levendulavirággal, gluténmentes.
Finom 75%-os étcsokoládé levendulavirággal, gluténmentes.
75%-os étcsokoládé, kellemesen kesernyés, finom ízű, cukornádlé panellel édesített.
75%-os étcsokoládé, kellemesen kesernyés, finom ízű, cukornádlé panellel édesített.
Tanzániából származó, válogatott bio kakaóbabból készült étcsokoládé (65%), tengeri sópehellyel (Fleur de Sel) megszórva.
Tanzániából származó, válogatott bio kakaóbabból készült étcsokoládé (65%), tengeri sópehellyel (Fleur de Sel) megszórva.
Kiválasztott tanzániai bio kakaóbabból készültétcsokoládé eperrel, kókuszdióval és damaszkuszi rózsavirággal.
Kiválasztott tanzániai bio kakaóbabból készültétcsokoládé eperrel, kókuszdióval és damaszkuszi rózsavirággal.
Finom fehér csokoládé, magasabb kakaóvaj-tartalommal és vanília ízzel, amely elolvad a nyelven.
Finom fehér csokoládé, magasabb kakaóvaj-tartalommal és vanília ízzel, amely elolvad a nyelven.
Otthon is készíthet minőségi forró csokoládét. Csak olvaszd fel vízben és élvezd a finom ízt!
Otthon is készíthet minőségi forró csokoládét. Csak olvaszd fel vízben és élvezd a finom ízt!
Kóstoló készlet a világ különböző régióiból származó 75%-os Francois Pralus csokoládékból.
179,80 CZK / 100 g
Kóstoló készlet a világ különböző régióiból származó 75%-os Francois Pralus csokoládékból. 179,80 CZK / 100 g
Finom hagyományos francia kakaós szarvasgomba Mathez darabos csomagolásban. Nagyszerű kávéval vagy csak úgy.
Finom hagyományos francia kakaós szarvasgomba Mathez darabos csomagolásban. Nagyszerű kávéval vagy csak úgy.
Finom, hagyományos Mathez kakaós trüffel egy francia családi csokoládégyárból, elegáns aranyszínű dobozban. Remekül illik kávéhoz vagy csak úgy szórakozásból.
Finom, hagyományos Mathez kakaós trüffel egy francia családi csokoládégyárból, elegáns aranyszínű dobozban. Remekül illik kávéhoz vagy csak úgy szórakozásból.
Szokatlan kombináció és mégis tiszta ízek. Ezért jött létre ez a kecsketejes tejcsokoládé. Nemcsak a laktózproblémákkal küzdők fogyaszthatják, hanem azok is, akik egy jó üveg borral együtt élvezik.
Szokatlan kombináció és mégis tiszta ízek. Ezért jött létre ez a kecsketejes tejcsokoládé. Nemcsak a laktózproblémákkal küzdők fogyaszthatják, hanem azok is, akik egy jó üveg borral együtt élvezik.
Közép-Amerika három sarkából származó babot használtak fel ennek a csokoládénak az elkészítéséhez. Az eredmény egy kiegyensúlyozott csokoládé, dohányos és rumos jegyekkel. A tetejére madagaszkári babdarabokat tettek, hogy még szórakoztatóbb legyen.
Közép-Amerika három sarkából származó babot használtak fel ennek a csokoládénak az elkészítéséhez. Az eredmény egy kiegyensúlyozott csokoládé, dohányos és rumos jegyekkel. A tetejére madagaszkári babdarabokat tettek, hogy még szórakoztatóbb legyen.
Agyömbér jó barátságban van a naranccsal, ami viszont jó barátságban van a csokoládéval. Az eredmény egy olyan íz-trió, amely az év bármely szakában jól jön. A csokoládéhoz jamaicai, grenadai és mexikói kakaóbabot használtak. A kakaó bölcsőjét egyszerűen ötvözik a Karib-tenger vibráló erejével és Ázsia fűszerességével.
Agyömbér jó barátságban van a naranccsal, ami viszont jó barátságban van a csokoládéval. Az eredmény egy olyan íz-trió, amely az év bármely szakában jól jön. A csokoládéhoz jamaicai, grenadai és mexikói kakaóbabot használtak. A kakaó bölcsőjét egyszerűen ötvözik a Karib-tenger vibráló erejével és Ázsia fűszerességével.
Az ilyen magas kakaótartalmú csokoládéban élvezheti a kakaóbab valódi ízét. Négyféle kakaóból áll. Íze egyszerre fűszeres, erős és játékos. A csokoládé szerelmesei és az igazi csokoládé ínyencek el lesznek ragadtatva. Egyszerűen Theobroma cacao!
Az ilyen magas kakaótartalmú csokoládéban élvezheti a kakaóbab valódi ízét. Négyféle kakaóból áll. Íze egyszerre fűszeres, erős és játékos. A csokoládé szerelmesei és az igazi csokoládé ínyencek el lesznek ragadtatva. Egyszerűen Theobroma cacao!
Madagaszkáron termesztettpörkölt kakaóbab. A babokat 67%-os étcsokoládéval vonják be.
Madagaszkáron termesztettpörkölt kakaóbab. A babokat 67%-os étcsokoládéval vonják be.
A száz a legtisztább dolog, amit a csokoládé világában létre lehet hozni. Az íze nem más, mint a babok minősége és a csokoládékészítő szakértelme.
A száz a legtisztább dolog, amit a csokoládé világában létre lehet hozni. Az íze nem más, mint a babok minősége és a csokoládékészítő szakértelme.
Mi lehetne kellemesebb egy csésze forró csokinál egy hosszú, nehéz nap után? Egy finom keverék forró ital készítéséhez.
Mi lehetne kellemesebb egy csésze forró csokinál egy hosszú, nehéz nap után? Egy finom keverék forró ital készítéséhez.
Pörkölt kakaóbab - érdekes csemege. Kóstolja meg, miből készül a csokoládé.
Pörkölt kakaóbab - érdekes csemege. Kóstolja meg, miből készül a csokoládé.
Finom kakaós ital, amelyet egy panel bio, ásványi anyagokban gazdag cukornádlével édesítettek.
Finom kakaós ital, amelyet egy panel bio, ásványi anyagokban gazdag cukornádlével édesítettek.
Akakaómassza a minőségi csokoládék alapanyaga, ez a csokoládé kivételes ecuadori kakaóbabból készül.
Akakaómassza a minőségi csokoládék alapanyaga, ez a csokoládé kivételes ecuadori kakaóbabból készül.
Kivételes ecuadori kakaóbabból készült RAW minőségűkakaópor.
Kivételes ecuadori kakaóbabból készült RAW minőségűkakaópor.
Finom hagyományos francia kakaó Mathez Truffee's & CO sós karamellel darabos csomagolásban. Nagyszerű kávéhoz vagy csak úgy szórakozásból.
Finom hagyományos francia kakaó Mathez Truffee's & CO sós karamellel darabos csomagolásban. Nagyszerű kávéhoz vagy csak úgy szórakozásból.
Akakaóvajnak nagyon enyhe csokoládéillata van, és nemcsak a főzésben és a sütésben, hanem a bőrápolásban is nagy segítség.
Akakaóvajnak nagyon enyhe csokoládéillata van, és nemcsak a főzésben és a sütésben, hanem a bőrápolásban is nagy segítség.
85%-osétcsokoládé, magas tanzániai bio kakaóbabtartalommal. Sima és vajas, alma és cseresznye jegyekkel.
85%-osétcsokoládé, magas tanzániai bio kakaóbabtartalommal. Sima és vajas, alma és cseresznye jegyekkel.
A 10 különböző ültetvényről származó20 egytermes mini csokoládébólálló kóstoló készlet egy csokoládé világkörüli utazásra invitálja Önt, és váratlan és újszerű ízeivel elnyeri tetszését.
A 10 különböző ültetvényről származó20 egytermes mini csokoládébólálló kóstoló készlet egy csokoládé világkörüli utazásra invitálja Önt, és váratlan és újszerű ízeivel elnyeri tetszését.
A Lovechock termékek 100 IO, gluténmentes, finomított cukormentes, tejmentes, vegetáriánus és vegán étrendhez is alkalmasak, és nem utolsósorban környezetbarátok.
A Lovechock termékek 100 IO, gluténmentes, finomított cukormentes, tejmentes, vegetáriánus és vegán étrendhez is alkalmasak, és nem utolsósorban környezetbarátok.
Finom Mathez Fantaisie kakaós trüffel sós karamellel, elegáns aranyszínű dobozban. Remekül illik kávéhoz vagy csak úgy szórakozásból.
Finom Mathez Fantaisie kakaós trüffel sós karamellel, elegáns aranyszínű dobozban. Remekül illik kávéhoz vagy csak úgy szórakozásból.
Kóstolócsomag a Michel Cluizel Premier Cru ültetvényes csokoládék megismeréséhez. Tartalma: 10 darab, egyenként csomagolt négyzet 6 fajtából.
Kóstolócsomag a Michel Cluizel Premier Cru ültetvényes csokoládék megismeréséhez. Tartalma: 10 darab, egyenként csomagolt négyzet 6 fajtából.
A mai piacon, ahol az élelmiszerek és édességek óriási választéka áll rendelkezésre, a családi csokoládékészítőktől származó minőségi csokoládé igazi kincsnek tűnik azok számára, akik nemcsak a finom ízeket, hanem a hitelességet és a történetet is keresik. A tömeggyártott csokoládéval ellentétben, amely gyakran nagyobb arányban tartalmaz cukrot és kevesebb kakaót, a legjobb minőségű csokoládé az íz gazdagságát és a kakaó aromájának mélységét hangsúlyozza. Ez a különbség nemcsak a felhasznált összetevőknek köszönhető, hanem a gondos és gyakran kézzel végzett feldolgozásnak is, amely biztosítja minden egyes darab egyediségét.
Az egyediség kulcsa mindenekelőtt a kézzel készített és limitált szériák, amelyek minden egyes terméket egyedivé tesznek. A családi csokoládékészítők nagy figyelmet fordítanak a nyersanyagok kiválasztására, gyakran közvetlenül a kakaótermelőkkel dolgoznak együtt, így a lehető legjobb alapanyagokat tudják beszerezni. Az egyes darabok mögött álló történet egy újabb dimenzióval gazdagítja a csokoládét, és közelebb hozza a fogyasztókat a csokoládé készítésének folyamatához.
Az első köztársaság idején Csehszlovákia a világ 3. legnagyobb kakaóbabfeldolgozója volt. Erre az időszakra és hagyományra próbálnak építeni a cseh kézműves csokoládékészítők. A gyártási folyamat azzal kezdődik, hogy a kakaóbabot közvetlenül a termelőktől vagy kis szövetkezetektől vásárolják fel. Ezeket a babokat aztán kézzel szedik, hogy csak a legjobb csokoládé készüljön. Az alapos vizsgálat után a babokat pörkölik, hántolják és őrlik.
Az őrlés után érdemes néhány hétig pihentetni a csokoládét. Ezt követi a temperálás folyamata, ami melegítésből, hűtésből és újbóli melegítésből áll, ami segít egységesíteni a csokoládévaj kristályszerkezetét, és sima felületet, megfelelő fénytörést (szépen ropog), valamint tartósságot ad a csokoládénak. A csokoládét ezután formákba töltik, lehűtik és végül kézzel csomagolják.
A nagyüzemi gyártásban a kakaómasszát gyakran kész félkész termékként veszik. Minden csokoládénak mindig ugyanolyan ízűnek és olcsónak kell lennie! A kakaóvajat, a legértékesebb összetevőt, megszilárdult növényi zsírral - főként pálmazsírral - helyettesítik. Néhány óra alatt a kakaóport, minimális mennyiségű kakaóvajat, növényi zsírt, cukrot és emulgeálószert összekeverik, és egy egységes csokoládét hoznak létre.